Ajaxal nem tudok törölni az adatbázisból? Mi lehet a baj?
Az lehet a baj, hogy alapvetően nincs programozói szemléletmódod és hozzáállásod, csak taknyolsz valami youtube videóból.
Ahelyett, hogy megpróbálnád megérteni a dolgot, részleteire bontani, egyesével izárni a hibalehetőségeket (, azt már nem is mondom, hogy unit tesztelni, mielőtt sit tesztelésbe kezdesz...), kiírsz ide egy ostoba, semmitmondó kérdést, amiből a problémáról semmi nem derül ki, aztán tátod a szád, hogy "dehát én begépeltem mindent aztán mégse, míért?"...
Tesztelted külön a PHP scriptet?
Tettél bele hibakezelést, logolást?
Debuggoltad sorról sorra, hogy ajax kérés esetén hogyan fut le, milyen paramétereket kap?
Biztos, hogy akarsz Te ezzel foglalkozni?
Na ez a másik. Nem kell féloldalas kódokat bemásolni, erre vannak a kódfeltöltők.
Kicsit eltévesztetted az ajtót. Rajtad kívül az itt hozzászólók mindegyike meg tudja oldani ezt a problémát... Pedig nekünk sem biztos hogy sikerült elsőre, sőt. Ez egy tanulási folyamat. Először tanulj meg kérdezni, és lehetőleg ne fikázd azt, akitől a választ várod! ;)
Ajaxos törlés:
1: javascript meghiv egy oldalt
2: ez a php oldal megkapja a javascript parametereket, osszeallit egy sql kerest
3: lefuttatja az sql kerest
Innentol mar biztos nem jo a kodod, ha sikert kapsz, de nem torol
4: sql valasz alapjan kiir egy html/json valaszt
5: javascript visszakapja a valaszt, ez alapjan jelzi, hogy sikeres/sikertelen
Ezeket nezd vegig
Utso vagyok.
Debug menete: f12 es network ablakon nezd hogy jo helyre megy-e a keres, megfelelo parameterekkel. Irasd ki az sql kerest, es futtasd manualisan, hatha hibas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!