Tetszik a programozás, de nem vagyok jó matekból + az érettségim is gyenge szóval valószínűleg egyetemre fel se vennének, ha meg mégis, akkor kibuknék, felejtsem el a szoftverfejlesztői szakmát?
"Tetszik a programozás, de nem vagyok jó matekból "
Neked az tetszik, amit a programozásból láttál, vagy amit annak hiszel, vélsz, gondolsz. De az kevés.
Programozás nem létezik matek nélkül.
Menj külföldre egy applied sciences egyetemre, ahova egyszerűbb bejutni és nincs sok matek...
Amúgy meg programozás nélkül nem nagyon lehet kijelenteni, hogy "Nekem tetszik a programozás!" ..... Kb onnantól lehet ezt mondani, hogy a kisujjadból kirázod az emelt infor érettségit, ami még semmi, de akkor már talán van egy alap ötleted, hogy mire számíthatsz.
2# "Programozás nem létezik matek nélkül."
Ezt mond el a fejlesztők 2/3 részének akik még a közép iskolás matekot sem feltélenűl használják ... légyszíves mond meg neki, hogy azonnal hagyják abban a munkájukat és váltsanak szakmát :D
1. Mondd (tehát, két D-vel írjuk)
2. Középiskolás (tehát egybe írjuk)
3. Te, ilyen helyesírással még segédmunkások között is csak egy senki lennél. Ebből kifolyólag nem csoda, hogy fogalmad nincs, mi is az a programozás és, hogy milyen szintű matek ismereteket igényel.
Diszkalkuliások is tanulnak programozni, elvégre az is nyelv.
Az OKJ-t felejtsd el, és tanulj meg angolul. Gyakorlással eléred ugyanazt, mint az OKJ-val, sőt, még többet is.
Én mondjuk most igencsak szívok egy matematikai problémával, pedig jó voltam matekból.
Ha nem a jQuery pluginek beszúrását tekintjük webfejlesztésnek, akkor igencsak kell a matek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!