Számológép programozásban elakadtam. Részletezés lentebb. Van valakinek ötlete (tudása)?
Figyelt kérdés
Html-ben próbáltam csinálni, de ha rákattintok az egyik gombra, akkor amit az azelőtt gombbal beírtam, az eltűnik, ezért mindig csak egy számjegyet tudok beírni.
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy többet is be tudjak írni?
2018. jan. 2. 19:34
2/6 A kérdező kommentje:
Ki tudnád fejteni bővebben?
2018. jan. 2. 19:45
3/6 anonim válasza:
Gyorsan kifejtettem neked: [link]
Van még mit fejleszteni rajta :-D
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2018. jan. 2. 20:27
5/6 anonim válasza:
Mivel gondolom tanulsz, és nem azért fejlesztesz számológépet HTML-ben, mert ez az egy probléma amit programozásban valaha meg szeretnél oldani, a következő kérdés előtt légyszi menj már végig legalább egy online programozási kurzuson, mert szerintem hosszú távon senkinek nem lesz türelme megválaszolni minden phisz-phasz kérdést! :)
Ajánlom:
6/6 anonim válasza:
HTML-ben nem tudsz számológépet fejleszteni.
Más programot sem. A HTML nem programozási nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!