Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » HTML-ben hogyan tudom ezt...

HTML-ben hogyan tudom ezt kivitelezni? (lennt)

Figyelt kérdés

Egyszerű példa... Netmafia.hu

Milyen kóddal tudom kivitelezni azt , hogy pl van egy piac / aukció és meglehet vásárolni/licitálni lehet rá.

és ha megvettük/elvittük

akkor garázsban otthonban vagy raktárban megjelenjen.

Ezen kívűl hogyan tudok készíteni olyan regisztrációs rendszert ahol meg jegyzi jelszóval a felhasználót és be is tud jelentkezni ?

Kérem aki tud segítsen :)

2017. dec. 26. 18:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

a hetek hónapok alatt 30 percet kellene értened :)

körülbelűl ennyi időn belűl magyarázza ezl egy videó youtubeon

2017. dec. 26. 20:32
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

tartalom:

[link]

[link]

kinézet:

[link]

Jó olvasgatást!

2017. dec. 26. 20:34
 13/29 A kérdező kommentje:
köszi ! ma este szabad vagyok végignézem :)
2017. dec. 26. 21:13
 14/29 anonim ***** válasza:

Jó deértad is meg.

Azonkívűl a magyar jogszabályok értelmében a jelszót titkosítva kell tárolnod, az IPcímeket le kell mentened stb szerver oldalon.

egyébként ha csak annyit szeretnél, hogyha rákattintasz egy oldalra, akkor egy oldalon belüli honlapon belül megjelenjen valami keress rá a cookie-kre vagy html5 localstorage amiket javascriptből tudod vezérelni. Egyébként ez ugyan annyira biztonságos mintha kiírnád bejelentkezéshez hogy: "Elfelejtetted a jelszavad? Léoj be az admin accba: admin:admin és változtasd meg" azonkívűl ez teljesen alkalmatlan bejelentkezési rendszernek.

2017. dec. 27. 03:02
 15/29 anonim ***** válasza:
"Merj nagyot álmodni"
2017. dec. 27. 12:40
 16/29 anonim ***** válasza:
Az első probléma, el akarsz készíteni valamit amiről fogalmad sincs mi az, vannak könyvek, ingyen letölthető pdf-ek, magyar és angol nyelven is, különböző programozási nyelvekről, van egy stack overwolf, github, van youtube, én a helyedben nem gyorsan csinálnám, hanem jól...és ahoz idő, és tudás kell. nem az a legegyszerűbb út ha megkérdezed gyakori kérdéseken, ilyen tudás mellet senki nem bánja ha nem készül el az oldalad.
2017. dec. 27. 14:08
 17/29 anonim ***** válasza:
De a kérdésre a válasz: sehogy, ezt html ben nem tudod megcsinálni... max script-el. de ahoz a te tudásod kevés.Copy-paste nek meg nincs értelme.
2017. dec. 27. 14:10
 18/29 anonim ***** válasza:

Több lehetőséget látok. Egyik az, hogy baromira értesz hozzá, csak unatkozol, és itt tetteted az agyad.

Minden más esetben ezt nem neked találták ki.

2017. dec. 27. 16:46
 19/29 A kérdező kommentje:

xDDDD szép gondolatok :')

maga a bejelentkezés és regisztráció megvan..

(ehhez nem értek xD)

php-vel van megcsinálva az egész..

adatbázis megvanstb..

megvan maga a menu rész és kiirja a nevet.

hogy oldjam meg , hogy lehessen egyenleg amihez ha valamit sikeresen elvégzünk adjon egy random összeget és az új összeg jelenjen meg?

a bejelentkezésnél egy idő után nemlehet bejelentkezni a jelszóval..

2017. dec. 27. 18:16
 20/29 anonim ***** válasza:

Ha rossz, akkor az olyan mintha nem is lenne.

Az egyenleg az olyan, mint a bejelentkezesnel az ip-cim. Ugyanugy tarolod, frissited.

2017. dec. 27. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!