Hogyan lehetne ezt kivitelezni?
"Én javaslatokat és praktikákat várok"
Legalább ne hazudnál. Ha tényleg ezt akarnád, már a Google-lel régen választ kaptál volna. De neked az kell, hogy valaki megírja helyetted.
Kokkerka, aki azóta megtanulta :D :D :D
Beszarok a röhögéstől.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
Szia! Az az probléma, hogy a webfefjlesztés egy nehéz szakma és 2 mondatban nem lehet megválaszolni, de azért igyekszek. Még csak haladó vagyok úgyhogy ha hülyeséget elnézést érte.
45 percenként kellene lejátszani egy zenét. ez könnyű, a lejátszás megkezdése előtt megnézed a time() fg-vel az időbényeget, hozzá adsz 45 percet (másodpercben) és adatbázis kapcsolatba mented. Majd lekérdezed php-val mysql-ből úgy, hogy küldesz egy ajaxos kérést pl checkplay. A callback funckcióval meg hallgatózol mit mind a php fájl, és az alapján jársz el javascriptben. Javascriptben lejátszókat még nem néztem, de szerintem a html5 megoldás lehet. Szólj ha segítség kell szívesen segítek, nem úgy mint a többi okoskodó. Üdv
Kedves #6.
Papírt ne felejts el vinni a wc-re :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!