Hogy lehetne ezt kivitelezni C++ ban?
Szóval, adott 1 program amibe szeretnék beiktatni pluszba 1 jelző rendszert.Ha x ciklus lefut, akkor ha netre van csatlakozva a gép akkor küldjön 1 üzenetet/jelet 1 weboldalra.
Illetve 1 másik kérdés.Rögzített kép neveként szeretném lekérdezni a pontos időt.(a ciklus megvan rá működik is csak jelenleg kép 1,2,3... -ként ment.)E mellé szeretném +ba az időt is kiíratni, csak nem tudom, hogy ha konzolban fut a program, akkor valami timer funkciót le lehet-e kérdezni?
(c++ al eddig nem foglalkoztam, ezért elnézést a tudatlanságomért)
Az értelmes válaszadóknak előre is köszönöm.
A program ami kiegészítésre vár az megvan.De az üzenetküldő v a dátum lekérdező rész nincs meg.
Ezekre kéne vmi kiindulási pont, h hol nézhetnék utána.Mert jelenleg pl az üzenetküldéses megoldáshoz hozzászagolni nem tudok.Nem kötöttem még programot össze netes dolgokkal.Bizonyos szempontból nem is praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!