Leszedtem a minGW-t C fordításra, de bezárja egyből a GCC-t mindenféle üzenet nélkül?
Bezárja?
Ugye nem "duplakattintással" akartad megnyitni?
Az nem egy ablakos hanem egy konzolos alkalmazás, parancssorból kell (paraméterezve) meghívni.
Mert nem duplakattintással kell megnyitni. Ez egy parancssoros program.
Ha meg akarod könnyíteni az életedet, akkor használj valamilyen IDE-t, pl. a NetBeans-t. Elég egy F6-ot nyomnod és már fut is a program, amit megírtál. Itt le tudod tölteni:
Elég a C/C++ változat, ha csak C nyelven akarsz programozni.
Köszi a válaszokat, sajnos úgy akartam megnyitni duplával. Mentségemre szóljon, hogy most akarom először kipróbálni és semmit nem konyítok hozzá (Kernighan-Ritchie féle könyvből tanulom).
Megpróbáltam paranccsorral elindítani, de azt írja hogy nem win32 alkalmazás amit nem értek ugyanis minGW-ből azt töltöttem le ami win32-re kompatibilis.
32 bites winem van azt azért leellenőriztem előtte :D
De, jó lenne az is, ezt pont itt ajánlották, azért töltöttem le :)
"Csak ha a Windows 32 bites, és te a 64 bites változatot varázsoltad fel, arra írhatja ezt a hibát."
Arra ugyan nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!