Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van esélyem átmenni Magasszint...

Van esélyem átmenni Magasszintű programozás 1-ből, ha nem tudok belőle semmit?

Figyelt kérdés
A gyakorlatom tavaly meglett, szóval most még csak gyakorlati órám sem volt. De tényleg még egy for ciklust sem tudok megírni, ha elkezdek most tanulni, videókat nézegetni, van esélyem a kettesre? :D
2017. dec. 14. 19:12
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
2-3 hét van rá max
2017. dec. 14. 19:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően kritikán aluli, hogy valaki aki programozást "tanul", a jelek szerint nem is első éves egy for ciklust nem tud megírni. A helydben elgondolkodnék, hogy minek is vagy ott és mit is akarsz csinálni jópár évig munkaként, mert az világosan látszik, hogy programozni nem akarsz.
2017. dec. 14. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Nincs.
2017. dec. 14. 19:30
 4/14 Dongaben ***** válasza:
51%

Igen. Van esélyed!

Az ilyenekből lesznek a rendszergazdák...

És...az ilyenek miatt süllyed Magyarország az informatika tengerén...

2017. dec. 14. 19:56
 5/14 moozygoo ***** válasza:
Rendszergazdának is kell tudnia programozni...
2017. dec. 14. 20:30
 6/14 moozygoo ***** válasza:
Úgy gondolom nincs olyan tantárgy amin átlehet menni ha valaki nem tud belőle semmit, legyen az hentes vizsga vagy programozói
2017. dec. 14. 20:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Sajnos pontosan nem tudom mit takar ez a vizsga. Azonban, ha a programozás téged nem foglalkoztat (amit abból szűrök le, hogy nem sokat foglalkoztál vele), akkor kb nulla az esélyed. Lehetetlen pedig nincs. Ha alszol naponta 6 órát és kb 1 órát eszel, pihensz, csinálsz amit akarsz, akkor sikerülnie kell. Elég szubjektív a kérdésed, az előbb felsoroltakat nézve, igen van esélyed. De napi 5 < órát tanulva biztosan nincs.
2017. dec. 14. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem reménytelen a dolog, a T-systemshez valószínűleg így is felvennének online értékesítő rendszert fejleszteni. :D
2017. dec. 14. 20:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha látástól vakulásig tanulsz, napi 12-16 órát, és az agyad helyén szivacs van, van esélyed. Másképp felejtsd el. Sima SZKI-s témazárón alig vergődtem ki a hármast, pedig a for ciklusnál azért tudtam többet is. Persze nyilván más iskola, de ez is csak inkább a te esélyed rontja, mivel én egy híresen gyenge helyen produkáltam az említett eredményt.
2017. dec. 15. 00:34
 10/14 tabaki ***** válasza:
Arra is van esélyed, hogy a sarki trafik előtt nyolcvanezer dollárt borít a fejedre egy csupaszcsigák vezette Zeppelin, ezt bármelyik statisztikus megerősítheti. A mértékének meghatározására nem vállalkozom, sajnos nem vagyok szakmabeli.
2017. dec. 15. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!