Tudnátok mondani komplexebb, összetettebb játékötleteket?
Figyelt kérdés
C# nyelven szeretném kódolni, de nincs ötletem.2017. dec. 6. 08:51
1/3 anonim válasza:
Hát ha tudsz valamir eferenciát mondani, hogy minél kéne "komplexebbnek" meg "összetettebbnek" lennie. Mert most az, hogy neked mi számít annak, azt mi nem tudjuk.
2/3 A kérdező kommentje:
Olyanra lenne szükségem, amit viszonylag egyszerű lekódolni, de összetett. 40-50 oldalas dokumentációt kéne róla írnom.
2017. dec. 6. 08:57
3/3 anonim válasza:
milyen motort használsz?
Unity? (C#-ból gondolom)
csak új dolog érdekel, vagy meglevő is?
én hobbi szinten játékfejlesztéssel foglalkozom, van pár ötletem amit szerintem soha nem fogok megvalósítani, mondjuk annyira nem komplexek
meg vannak régi kedvenc játékok amiknek lehetne remakeje, esetleg pár új funkcióval kiegészítve :)
de akár ötletelhetünk is valami újat, ha érdekel
ha akarnál egy nagyon durva komplex új technológiákkal teli ötletet akkor életem nagy projektre érdekelne, de azt nem mondom el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!