Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudok EAP fájlt importá...

Hogyan tudok EAP fájlt importálni MySQL adatbázisba?

Figyelt kérdés
Kaptam egy remek fájlt és az előző fejlesztő eap formátumba rakta az adatbázist, benne migrált adatokkal. Na már most, ez volt vagy 7 éve és azóta egy másik tárhelyre átkerült az adatbázis, azóta nem működött és most nagyon kéne, h működjön, ám én még az életben nem találkoztam ilyen típusú fájllal, a PHPMyAdmin meg konkrétan nem tudott vele importálásnál mit kezdeni.

2017. nov. 29. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:
És ha rágugliznál?
2017. nov. 29. 21:39
 2/2 Drone007 ***** válasza:

Úgy tudom, az .eap file-t az Ms Access meg tudja nyitni, onnan pedig tudsz mysql-be exportálni.

Ha az Ms Access mégsem tudná megnyitni, akkor az eap file tervező környezetéből kéne kiexportálni emészthetőbb formátumban az adatokat. (Enterprise Architect Project file - Sparx systems)

2017. nov. 30. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!