Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kezdjek el hobbiszinten...

Hogyan kezdjek el hobbiszinten programozni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és nem igazán vonz hogy programnyelveket kezdjek el túrni. A jelenlegi programnyelv amit használok hobbiszinten 8 éve az egy elavult és elég korlátolt nyelv. Ti melyik programnyelvet ajánlanátok amit úgy lehet elkezdeni hogy cél és motiváció nélkül? Amivel hamar sikerélményre és alkotási élményre lehet szert tenni.
2017. nov. 24. 21:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem akarok programnyelveket tanulni, pont ez lenne a cél. Motiváció általában azokhoz a dolgokhoz kell ami szárazak és érdektelenek, mint úgy általában a közoktatási tantárgyak. Rengeteg olyan dolog volt amit egyszerűen a kezdetektől szerettem csinálni és nem kellett hozzá se cél se motiváció és pont azért amit le is írtam a kérdésemben "mert hamar sikerélményre és alkotási élményre lehet szert tenni"
2017. nov. 30. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Jóvan, felejtsd el.
2017. dec. 1. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!