Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Getline () nem működik, de miért?

Getline () nem működik, de miért?

Figyelt kérdés

Egy kiértékelő rendszerre kell feltölteni a már megírt c++-os forráskódot, ami majd a rendszer megmondja, hogy jól írta-e meg a programot vagy sem(kiírja, hogy jó megoldás, rossz megoldás vagy futási hiba). A saját gépemen tökéletesen hiba nélkül lefut a program, de amikor feltöltöm a kiértékelő rendszerre, akkor futási hibát ír ki. Addig-addig töröltem ki lépéseket a forráskódomból, amíg eljutottam egészen oda, hogy csak két sor maradt a főfüggvényben:

string be;

getline(cin,be);

Ha a getline-t kitörlöm a forráskódból, akkor nem ír ki futási hibát a kiértékelő rendszer, de ha benne marad, akkor futási hibát ad vissza.

Miért nem működik? Én nem tudok valamit vagy esetleg a szerveren lesz a hiba?

2017. nov. 24. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek megvannak?

#include <iostream>

#include <string>

using namespace std;

Sajat gepeden a warningokat megnezted? Valoszinuleg engedekenyebb a forditod a szerveren levonel. (gcc?)

2017. nov. 24. 19:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Megvan minden, de úgyse jó. Linux alatt dolgozom g++-al, code blocks-al. Néztem a warningokat is és nem volt egy sem.
2017. nov. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!