Visual Studio 2017 miért nem végzi el a programot?
Sziasztok!
Eléggé új vagyok ebben a témában, mivel még csak szeptembertől tanulok programozást. A suliban a Visual Studio 2015-öt használjuk, de mivel azt nem tudtam letölteni, maradtam a 2017-nél. A C++ nyelvet használjuk.
A problémám az, hogy mikor el akarom indítani a megírt programot, akkor azt írja ki a gép, hogy a rendszer nem találja a megadott fájlt.
Sokszor ellenőriztem és csináltam új projektet, hátha a legelején rontottam el valamit, de elméletileg minden stimmel. Az új projekteket mindíg beállítottam a startprojektnek, mert már előfordult, hogy ha nem teszem, akkor nem azt a programot végzi el.
Valami ötlet, hogy mit rontottam el?
Illetve az is érdekel, hogy angolról hogy tudnám átállítani németre a Visual Studiot. Ha lehetséges.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
15/L
"azt írja ki a gép, hogy a rendszer nem találja a megadott fájlt"
Nehogy leírd, hogy melyiket!
Ezen a linken megtaláljátok a hibaüzenetről a képet:
Egyébként azért szerettem volna megváltoztatni a nyelvet, mivel Ausztriában élek, ezért németül használjuk a Visual Studiot. Mivel még eléggé kezdő vagyok, ezért könnyebb lenne németül, de ha nincs rá lehetőség akkor megbírkózok így is vele! :)
És ott van a fájl?
Egyébként valószínűleg a fordítód nincsen jól beállítva. Javaslom, hogy nézesd meg a tanároddal.
-Ha rákeresek megtalálja. Szoval akkor elméletileg igen, meg van.
Nem csoda hogy nem találta, hisz hibás a kód, nem fordul le - kiemeltem a hiba helyét, illetve a hibaüzenetet:
{if else (....)
helyett
else if (...) {
Mellesleg egy jótanács: a getch() nincs benne a szabványban - a GCC fordító nyafog is érte - helyette ott a getchar() - bár ott mindenképp Entert kell ütni.
Egyébként ha nem vagyok indiszkrét: ez milyen iskola, ahol 15 éveseket C-vel - ez nem C++! - nyaggatnak? Németország?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!