Hogyan terjesztik a vírust a hackerek?
Mielőtt bárki elkezdene hülyézni, mert ezt nem tudom, azt nem tudom azért mondok pár dolgot. A hacker fogalmával tisztában vagyok a címben black hat hacker/cracker lett volna talán a legtalálóbb, csak nem tudtam pontosan, hogy nevezzem meg őket, így maradt a gyűjtőnév.
Nem részletesen érdekel, hogy mit hogyan kell csinálni, hanem csak a fajták pl.: Csatolt kép fájllal xyz programm segítségével, megnyílik a fájl és hozzáférhetők az xyz helyek a gépben.
'Noob' sem vagyok, mert a hackelés elméleti részében otthon vagyok, DE GYAKORLATBAN NEM AKAROM HASZNÁLNI!
Az értelmes, szakszerű válaszokat előre is köszönöm.
Mivel ugye ez nem rendeltetetesszeru hasznalat, biztonsagi hibak kihasznalasaval.
Nehany alap:
- Fertozott pendrive-ot bedugod, telepul a gepedre (pendrivejaidra) a virus
- Spam levelmellekletet megnyitod, onnantol kuldod tovabb te is
- Meglatogatja a weboldalad, talal benne serulekenyseget, admin jogot kap a szervereden, onnantol minden latogato az o hirdeteseit nezi
- Helyi halozaton is terjedhet, ha valami rosszul van beallitva/serulekeny
- Barmilyen alkalmazas ami az interneten kommunikal, serulekeny lehet.
Köszi :)
És ha te azt akarnád, hogy minél több emberhez eljusson a vírusod, mit tennél? (Pendrive-os, hálózati hibás lehetőségen kívül)
" mert a hackelés elméleti részében otthon vagyok,"
LOl * LOL
"És ha te azt akarnád, hogy minél több emberhez eljusson a vírusod"
Egy fájlmegosztóra tennék fel fertőzött szoftvert, pl. tört oprendszert, játékokat, stb. Illegális torrent megosztók a legjobbak erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!