Zsola Pro kérdése:
Android studio Unfortunately program has stopped?
Figyelt kérdés
sziasztok, most csinálom a szakdolgozatomat, android studioba, tesztelni szeretném Virtual Devicen, futtatom a programot, bejön a virtual device, a program elindul, és egyből be is záródik unfortunately program has stopped hibával. ez valyon miért van? az android studio szerint nincs hiba a kódba. lehet, h azért van, mert android studio 2.3-mal kezdtem el dolgozni, és most a 3.0-a van fent?2017. nov. 11. 08:07
1/2 anonim válasza:
Beírtam a hibaüzenetet a googlebe és rengeteg megoldást dobott ki. Most nem azért így válaszolok, mert veled akarom elvégeztetni a munkát ... csak rengeteg dolog miatt kidobhatta a hiba üzenetet....
Nézz körbe a neten, már valószínűleg sok embernek volt ilyen problémája és sok embernek meg is válaszolták. Írd be a hiba üzenetet a googlebe.
2/2 anonim válasza:
Az, hogy 2.3at használsz, nem lehet ok, mert én is azt használom, és működik.
Nekem is gyakran van olyan, hogy a studio semmi hibát nem ír, és mégis kidob. Át kell nézni a kódot sokszor. Sajnos úgy, hogy semmit nem tudok a kódról, nem tudok mondani semmi hasznosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!