C# feladat segítség?
Ezeket a feladatokat valaki segítene megoldani ?
3. Készítsen “hazugságvizsgáló” gépet N beolvasott pulzusszámból (55-150)! A gép “érzékeli ” A vizsgált személy pulzusát és jelez, ha K felé emelkedik! Hányszor hazudott az illető?
4. Legyen “a” és “b” 1-100 közötti véletlen egész szám. Osztója -e az egyik szám a másiknak?
5. Kérjen be a felhasználótól 7 db egész számot, és írja ki az átlagukat! Számolja meg hány negatív számot adott meg a sorozatban a felhasználó!
ELőre is köszi!
Lol Nem fogjuk megírni a házidat.
Ha azt írtad volna, hogy " Itt a kód amit eddig összeeszkábáltam. Ezt a részt kicsit nem értem. Jól csináltam? Hogyan lehetne hatékonyabban/szebben megoldani?"
stb...
Ne azt mond, hogy nem érted az egész feladatok azért csináljuk meg mindent mi, hanem ha valamiben elakadsz akkor arra kérdezz rá.
Mi nem megy?
3. Nagyon egyszerű. Beolvasod a számokat, majd egy ciklusban vizsgálod a számokat. A ciklust leállíthatod egy végjellel, amit minden ciklusban vizsgálsz, vagy kérdezheted a felhasználót az elején, hány adata van, vagy pedig közben kérdezheted, hogy van-e még adat. Bent van egy feltételrendszer, ahol kiírod, hogy mi a helyzet; túl kicsi a pulzusszám, túl nagy, vagy gyanús.
4. Legenerálsz két véletlen egész számot, majd először vizsgálod a % b-t, utána b % a-t, hogy nulla-e. Ha nulla, akkor kiírod a megfelelő oszthatóságot.
5. Ciklus megy 0-tól 6-ig, futó összeg megy 0-tól teljes összegig. Utána a számot elosztod 7-tel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!