Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha visszafejtek majd újrafordí...

Ha visszafejtek majd újrafordítok PS3 ra egy ps4 es játékot akkor már futni fog ps3 on?

Figyelt kérdés

Vagyis lehetséges valami ilyesminek a megvalósítása?

Vagy mondjuk egy meglévő pc re írt játékot ps3 platformúvá tenni lehetséges visszafejtéssel majd újrafordítással?

2017. nov. 4. 22:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2017. nov. 4. 22:18
 2/16 A kérdező kommentje:

"nem"

36 százalékos fos vagy ezért nem számít mit írsz.

Én csak kíváncsi vagyok lehetséges e volna újrafordítani egy másik platformra. Vagyis inkább az érdekelne hogy mondjuk egy pc re írt programot némi módosítással újrafordítható e egy másik platformra.

2017. nov. 4. 22:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, a játékfejlesztők is csak újrafordítják a játékot, és máris megy PS4-en, PC-n, XBOX-on, stb :D

Nem, a portolás ennél egy PICURKÁT velősebb procedúra.

2017. nov. 4. 22:42
 4/16 A kérdező kommentje:

ott az unity vagy az unreal ez pár kattintással megtehető.

Vagy a monogame. Forráskódon egyáltalán nem is kell változtatni ezért gondoltam azt hogy ha sikerül visszafejteni mondjuk assemblybe akkor már csak újrafordítom másik platformra.

Tudnál nekem írni még erről hogy legalább rálátásom lehessen arra hogy ha nem lehet miért is.

2017. nov. 4. 22:48
 5/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt kéne portolni ps3 cfw rendszerre .pkg kiterjesztésű fájlokat lehet telepíteni.

2017. nov. 4. 22:57
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező: A fos itt egyedül te vagy.

Akkora baromság már a kérdés is, hogy világosan mutatja, mennyirte nincs neked közöd ehhez az egészhez.

Egy játékot, appliklációt visszafejteni sokkal nagyobb meló, mint nulláról megírni.

2017. nov. 4. 23:07
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

"az érdekelne hogy mondjuk egy pc re írt programot némi módosítással újrafordítható e egy másik platformra."

Ilyet is csak egy hülye kérdezhet.

Ha a módosítás csak kis munkát, erőbefektetést igényelne, akkor nem volna a JAVA-nak létjogosultsága.

Különösen vicces, hogy te egy modernebb, erősebb hardverre írt játékot akarnál futtatni egy lényegesen gyengébb, öregebb vason.

2017. nov. 4. 23:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük már ott, hogy a legtöbb pc/ps játékot c++-ban írják, amihez nem társul annyi meta-data, hogy értelmesen vissza lehessen fejteni. Konkrétan gyorsabb újraírni az egészet a semmiből, mint visszafejteni!
2017. nov. 4. 23:15
 9/16 A kérdező kommentje:
ps3 simán elég a ps4 játékokhoz a grafika meg legfőképp a fejlesztőkön múlik és nem a hardvereken. Ha akarnák megtudnák csinálni ps3 ra is.
2017. nov. 4. 23:17
 10/16 A kérdező kommentje:

"Kezdjük már ott, hogy a legtöbb pc/ps játékot c++-ban írják, amihez nem társul annyi meta-data, hogy értelmesen vissza lehessen fejteni"

Értem hát akkor ennyit erről.

Talán linuxot kéne telepítenem a ps3 ra erre meg mehet virtuális gép erre meg a ps4 emulator de így már talán tényleg szaggatna de nem fogom merni megpróbálni átrakni linuxra sztem.

2017. nov. 4. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!