Idén érettségizek, programozó a célom. Az rendben van, ha így érzem magam?
Figyelt kérdés
Évek óta érdekel a programozás, szeretem is csinálni. Idén érettségizek ebből is többek közt, és elég könnyen megtudom csinálni az érettségi feladatokat (tudom, hogy nem igényelnek túl sok tudást, nem kell leírni). Jövőre programtervezői egyetem a célom, de ha 2-3 napig nem foglalkozom több órát programozással, akkor erős bűntudatom van, hogy semmit nem teszek a jövőbeli sikeremért. Ez rendben van így szerintetek, kell is ilyen komolyan vennem, vagy túlreagálom?2017. nov. 3. 14:35
1/7 anonim válasza:
rendesen programozni egyik egyetemen se tanítanak meg max egy iránymutatást adnak, úgyhogy ha jó akarsz lenni benne akkor magadtól kell gyakorolnod napi szinten, és nem csak néhány órát
3/7 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy hogy tudsz meglenni 2-3 napig programozás nélkül? Én még nyaralásra is vittem a laptopot, mert az alvásigényem kevesebb, és valahogy el kell ütni az időt, míg a másik durmol. :)
4/7 anonim válasza:
Egyébként ha tudod hogy az érettségi feladatok nem igényelnek túl sok tudást, akkor minek említetted meg? Én arra egy szót nem tanultam.
5/7 A kérdező kommentje:
El tudom ütni az időt azért máshogy is :D Azért írtam le, mert azért nem egy programozás-érettségi szinten vagyok, hogy ilyeneken problémázzak, szóval nem az érettségi miatt izgulok, hanem az utána következőkért. Köszönöm a válaszokat, első sorban a másodiknak!
2017. nov. 3. 16:02
6/7 anonim válasza:
"ha 2-3 napig nem foglalkozom több órát programozással, akkor erős bűntudatom van"
Ezek szerint sokat programozól gimisként :D hogy hogy csak az érettségi szinten vagy még?
(Nem baszogatás, nem lehúzás .... Gimisként nagyon jónak hangzol, csak kíváncsiságból kérdezem)
7/7 anonim válasza:
Ja bocs, csak most olvasom a legutolso válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!