A java programozó mivel foglalkozik?
Persze, arra is jó, de játéka válogatja. A játékokban általában fontos a sebesség, a java pedig lassú nyelv. Szóval, azért nem az igazi, de nem is példátlan a használata:
"A játékokban általában fontos a sebesség, a java pedig lassú nyelv."
LOL
Androidos játékok jellemzően java fejlesztések.
A kérdezőnek:
Javaban nagyon sok dolgot fejlesztenek, mivel platform-független, tehát nem kell megírni 20 féle processzorra, elég csak egyszer, ez pedig lerövidíti a fejlesztési időt, ami piaci verseny szempontból élet-halál kérdése.
Java lehet ügyviteli program, játék, de akár speciális alkalmazás is.
Egyetlen hátránya van, hogy a vason nem fut önmagában, igényli a futtató környezet jelenlétét.
Bocs, hogy ide pofátlankodom, mint C# fejlesztő.
Én a munkám során az egyik világszintű gyorsétteremlánc étterem- és rendeléskezelő szoftverét fejlesztem. Egészen pontosan én a bugfix csapat tagja vagyok. Az egész rendszer egy nagy backend (azaz nincs "látható" oldala az átlagember számára), aminek más gyártók (akik ehhez mobilalkalmazást fejlesztenek, vagy a pénztárgépen futó szoftvert készítik) csinálnak frontendet.
Egy átlagos napom úgy kezdődik, hogy reggel munkába menet során megveszem magamnak a kis reggelimet, majd főzök egy finom barackteát bent a cégnél. Reggeli közben átböngészem a híreket, a céges levelezést, majd 9 órától van egy stand-up meetingünk, ahol mindenki beszámol, hogy mit csinált tegnap, mi lesz ma, illetve van-e bármi probléma, ami akadályozza a haladásban. Aztán elkezdődik a munka. 10:30-kor szétnézünk a közeli éttermekbe, hogy hol lesz jó ebéd, majd 11:15-kor 12:15-ig elmegyünk kajálni. majd úgy 16:30 körül lelépek (7:30-7:40 között szoktam beérni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!