Hogyan hozhat az oldalunk automatikusan létre IP cím alapján felhasználókat Coinhivehoz?
Figyelt kérdés
Egyik weboldalamba widgetként beépítettem egy XMR azaz Monero bányász szolgáltatást, amit a Coinhive biztosít. Minden tökéletesen működik, csak azt az egyet nem tudom, hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy mikor új IP címmel jön fel valaki a weboldalra, akkor automatikusan más hashel bányásszon. Remélem meg tudom oldani a ti segítségetekkel, és kérlek olyan ne szóljon hozzá, aki nem tudja miről van szó, és csak trollkodni akar.2017. nov. 2. 17:10
1/3 anonim válasza:
És aki tudja miről van szó, és úgy akar trollkodni, az hozzászólhat?
2/3 anonim válasza:
Hát olyan oldalra sem mennék, amelyik kérdés nélkül nekiáll bányászgatni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem a háttérben bányászik, te indítod el, és neked (most azt akarom megcsinálni) bányászik, amit withdrawolhatsz. :)
2017. nov. 2. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!