Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Stackoverflow-n miért jár a...

Stackoverflow-n miért jár a lepontozás?

Figyelt kérdés
Kiírtam egy kérdést, melyet a többi felhasználó lepontozott. A kérdésírás formai és tartalmi szabályait betartottam, és nem is olyan kérdés volt, amit már százszor feltettek. Lehet, hogy "buta" kérdés volt, de nem pont arra való az oldal, hogy egymást segítsük?
2017. okt. 30. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak tippelni tudok:

Dokumentaciobol, vagy guglizassal egyszeruen megtudhato kerdest tettel fel.

2017. okt. 30. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Mi volt a kérdés? Hagy döntsük el mi, hogy "buta" kérdés volt-e.
2017. okt. 30. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Biztos marha fontos kédés lehetett, ha jobban érdekel a pontozás, mint a válasz...
2017. okt. 30. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Wampax, én láttam már olyan kérdéseket ott, amire doksi idézet volt a válasz, és még magyarázatot, példákat is kapott a kérdező.

Kérdező, tedd be a linket, csak úgy lehet válaszolni erre a kérdésre. Egyébként kaptál ott bármilyen választ vagy kommentet?

2017. okt. 30. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
ha olyan jó volt, mint ez a kérdésed, akkor nem is értem hogyan történhetett a lepontozás
2017. okt. 31. 02:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Miért, mi a baj ezzel a kérdéssel...? Próbálok rájönni, hogy mi lehetett a gond. Amit az első ír, az egy lehetséges ok, de esetemben nem erről volt szó. Magát a kérdést nem szeretném bemásolni, nem kérek a fikázásból, köszi. Már így látatlanban is jól tolják egyesek.

Választ nem kaptam, fél nap után magam jöttem rá a megoldásra.

2017. okt. 31. 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

6# Lol mért nem másolod be a kérdést ... Nem mondjuk azt, hogy rossz kérdést tettél fel, de gyakran nem tudjuk objektíven megitélni a saját tetteinket, így nem állíthatod magasbiztosággal az, hogy nem hülyeséget kérdeztél és, hogy nem vagy hajladó bemásolni kicsit gyanus.

Akkor hogyan segítsünk? :D

2017. okt. 31. 20:28
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

Láttam már Stackoverflowon "buta" kérdést, de az nem volt lepontozva.

Gondolom xy kérdés volt, vagy házi feladat, vagy rosszul tetted fel, mint ezt is. És ha nem látod hogy mi ezzel a kérdéssel a probléma az elég sok mindent elárul...

És az is, hogy nem akarod bemásolni a kérdést

2017. okt. 31. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Pár példa a lepontozott kérdésekre:

[link]

Szerintem vagy

- destruktív volt (pl. hogy toljak ki az öcsémmel?), vagy

- nagyon alap kérdés (pl. mi az hogy változó?), vagy

- nem témába vágó, "off-topic", (pl. mennyit keres egy programozó), vagy

- feladatot adtál nekik (pl. mit ír ki az alábbi kód).

- De az is lehet, hogy olyan rossz angollal írtad ki, hogy nem értették a kérdést, vagy külön munka volt kitalálniuk, hogy mit is szeretnél.

Ha nem vagy hajlandó megosztani a kérdést, akkor itt sem leszel elégedett.

Olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért nem ízlett a családnak az almás pitéd.

2017. nov. 1. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a privit. Jó fej leszek, nem teszem közzé, ha nem akarod. Annyit elárulok, hogy Android Studio, user login, "NullPointerException" crash. Szerintem nem cinkes a kérdés, bár a Java-t nem vágom, szóval érdemben nem tudok hozzászólni. Elég speciális kérdés, de ez önmagában nem lenne baj.

Talán az a baj, hogy nem próbáltál egy teszt alkalmazást írni, hogy leszűkítsd a problémát egy max 10-20 soros kódra, ami még éppen produkálja a hibát. Néha szoktak emiatt problémázni. Azt szeretik, ha egy 100 soros kód helyett kapnak egy lebutított 15 sort, ami jól áttekinthető, és jól látszik rajta az esetleges elvi hiba. Egyébként tényleg nehéz átrágni egy fullos kódot (még ha csak egy részlet is), ami kommentekben sem bővelkedik. Egyébként ilyenkor neked is segíthet, ha egy nagyon minimál kódot összeraksz, ami pont csak azt csinálja, ami hibázik, és ha az is hibát dob, akkor azt fel lehet tenni StackOverflow-ra.

Legalábbis én erre tippelek.

2017. nov. 2. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!