Arduino Rádio modul?
Miért nem jók azok, amiket megtalálhatsz a neten? pl ez?
Szerintem azt hiszi valamilyen különleges problémába ütközött, mert egyik netes kód se működik nála, közben meg csak valami egyszerű dolgot elrontott...
Inkább írd le, kérdező, hogy mit próbáltál és mi nem működött. Minden részletet, kódot, bekötést, adó-, vevőoldalon.
"Miért nem jók azok, amiket megtalálhatsz a neten?"
Bizonyára azért, mert a kérdező k_rvára leszarja a programozás, egyáltalán nem érdekli a téma, nem is akar megtanulni, de cserébe van egy feladat, aminek tegnapra működnie kell, mégpedig úgy, ahogy azt megálmodta. Csak épp még arra sem veszi a méltóságot, hogy ezt őszintén, egyenesen leírja nekünk. Tehát az előbb említett problémára vár egy kész megoldást, amit copy-paste módszerrel átültet a saját gányolásába, amit csak Isten szeretete működtet.
De VÉLETLENÜL sem írna vissza a kérdező!!!!!
>(
A többieknek azért köszönöm! Így legalább megtudtam, hogy van rádiómodul AVR-ekhez.
(igaz, eddig kifejezetten nem kerestem, de talán a vezeték nélküli jeltovábbítás már egyszer-kétszer megfordult a fejemben)
Nagyon szépen köszönöm a lehordásokat és az egyéb építő hatású hozzaszolasokat. Azt hogy mi alapján itéltétek meg ilyen okosan azt hogy copy-paste technikat alkalmazom azt nemtudom.
Azért kértem egy teljesen egyszerű forraskodot mivel csak tesztelni akartam hogy a bekötéssel vagy mással van e gond az Arduinonal, ugyanis a csomag küldési folyamnál néhány bit elveszlik es nem értelmes a vevő kielemzett szövege. Ezért akartam pusztán egy betűt küldeni hogy aztán egy mondatot küldjek és így tovább.
Annál egyszerűbben nem lehet, mint amit már belinkeltem.
Kiderült mit rontottál el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!