Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Arduino Rádio modul?

Arduino Rádio modul?

Figyelt kérdés
Hello az lenne a kérésem hogy valaki tudna mutatni egy nagyon egyszerű forráskódot hogy hogyan ehet például egy betűt küldeni NRF24L01 rádió modulon keresztül küldeni arduino segitségével? (pls ne a netről)

2017. okt. 30. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Miért nem jók azok, amiket megtalálhatsz a neten? pl ez?

[link]

2017. okt. 30. 17:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy miért ne a netről linkeljünk.
2017. okt. 30. 17:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem azt hiszi valamilyen különleges problémába ütközött, mert egyik netes kód se működik nála, közben meg csak valami egyszerű dolgot elrontott...

Inkább írd le, kérdező, hogy mit próbáltál és mi nem működött. Minden részletet, kódot, bekötést, adó-, vevőoldalon.

2017. okt. 30. 17:39
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2017. okt. 30. 18:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem jók azok, amiket megtalálhatsz a neten?"

Bizonyára azért, mert a kérdező k_rvára leszarja a programozás, egyáltalán nem érdekli a téma, nem is akar megtanulni, de cserébe van egy feladat, aminek tegnapra működnie kell, mégpedig úgy, ahogy azt megálmodta. Csak épp még arra sem veszi a méltóságot, hogy ezt őszintén, egyenesen leírja nekünk. Tehát az előbb említett problémára vár egy kész megoldást, amit copy-paste módszerrel átültet a saját gányolásába, amit csak Isten szeretete működtet.

2017. okt. 30. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:

De VÉLETLENÜL sem írna vissza a kérdező!!!!!

>(

2017. nov. 1. 15:37
 7/14 anonim ***** válasza:

A többieknek azért köszönöm! Így legalább megtudtam, hogy van rádiómodul AVR-ekhez.

(igaz, eddig kifejezetten nem kerestem, de talán a vezeték nélküli jeltovábbítás már egyszer-kétszer megfordult a fejemben)

2017. nov. 1. 15:38
 8/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a lehordásokat és az egyéb építő hatású hozzaszolasokat. Azt hogy mi alapján itéltétek meg ilyen okosan azt hogy copy-paste technikat alkalmazom azt nemtudom.

Azért kértem egy teljesen egyszerű forraskodot mivel csak tesztelni akartam hogy a bekötéssel vagy mással van e gond az Arduinonal, ugyanis a csomag küldési folyamnál néhány bit elveszlik es nem értelmes a vevő kielemzett szövege. Ezért akartam pusztán egy betűt küldeni hogy aztán egy mondatot küldjek és így tovább.

2017. nov. 1. 20:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Annál egyszerűbben nem lehet, mint amit már belinkeltem.

Kiderült mit rontottál el?

2017. nov. 1. 20:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen. Kideritettem. Az ellenőrző "vettem a jelet" bit elfoglalta a hiányzó helyet és ezért nem volt jó. De már sikerült megoldani. Köszönöm első.
2017. nov. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!