Számítógép? Hogy csináljam? Megvalósítható -e?
Számítógéppel kapcsolatban: van egy S478 ECS P4VMM2 alaplapom, egymagos és a kérdésem az lenne hogy ez lehet kétmagos ha 2 magos processzort veszek bele?
Mert láttam már 2-3-4 magos gépet is de csak egy processzor volt benne, ugyan úgy nézett ki mint az enyém (de egyáltalán nem ugyan az). És hogy tudnám megoldani hogy 2 magja legyen? Vagy csak alaplapcsere? Vagy tudnák valamit trükküzgetni? Mert az apám műszaki zseni (forraszt, hegeszt, vág... Mindent) Én meg számítógépes "zseni" vagyok (de a kérdésemből nem úgy látszik:) És Valamit így eltrükküzgetnénk...
Néz utána hátha van 2 magos proci bele.
Ha van akkor cseréld ki és kész!
14:03
Az elírás. Ha megnézed itt: [link]
Akkor ezt írja aljzatra: PBGA479, PPGA478
A PPGA478 viszont egy gyűjtőnév ezekre az aljzatokra: socket 478, 479, M és P. Amikr közül egyik sem kompatibilis a másikkal. De biztos nem a 478 az aljzata, mert arra nem lehet két magost tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!