Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudok még egy elemet...

Hogyan tudok még egy elemet adni a menühöz anélkül, hogy külön sorba helyezné? (HTML, CSS)

Figyelt kérdés

[link]

Ez egy ingyenes html/css template. A HTML-t értem és valamilyen boostraphez hasonló css frameworköt használ, még nem találkoztam vele, de nem nézki rosszúl.

Mindegy ... Egy 5. menü pontot akarok berakni, de új sorba helyezi. Nem azért, mert nem lenne hely, biztos úgy van be állítva a grid rendszer. Nem találom az ta class-t aminek a megváltoztatásával meg tudnám oldani.

Valaki ismeri ezt a W3 frameworköt?

Megtundátok mondani, hogy pontosan hol mit kell megváltoztatnom?

(Gondolom egyértelmű a kérdésemből. Nem vagyok webfejlesztő ..., csak hobbi szinten csináltam weboldalakat középiskolában és most egyik ismerősömnek sürgősen kéne egy nagyon alap oldal és kell az a plusz 1 menü pont :D )

2017. okt. 11. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem ismerem, de úgy látom, hogy az s3 adja meg a szélességét, és bootstrapben 12 oszlop van.

Itt is 4 menünél 4x3=12.

Ha mindet leveszem 2-re, akkor nekem 1 sorba teszi az 5-et is.

2017. okt. 11. 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a lájk. (közben rájöttem, hogy rossz kategória)
2017. okt. 11. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Első válaszoló jól mondja, amúgy ismerkedj meg a Developer Tools-szal, és használd is. Minden böngészőben van, általában F12-re jön elő.

Ha előhoztad, jobb klikk a menüpontot tartalmazó div-re, jobb oldalt látod a használt css osztályokat, majd katt a w3.css-re, és itt már látszik, mi határozza meg a méreteket.

[link]

2017. okt. 11. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!