2 feladatot kell ma éjfélig leadnom, egyik egy fibonacci számoló a másik pedig egy HEX-ből decimálisba váltós program. Többi lent?
Hát ez a fibonacci switch-case-es megoldás tényleg nem semmi.:D
Ha másra nem is, de elrettentő példának mindenképp megteszi.
#11-nek: Ez tényleg jó!
(emlékeztető: azt írtam, hogy "egy lehetséges megoldás"... ...és nem azt hogy az egyetlen és a megváltoztathatatlan... :-))
#12-nek: Én legalább válaszoltam a kérdésre, nemcsak a számat jártattam..., ráadásul még rávettem a s3ggfejet is arra, hogy adjon egy másik variációt is, amit mellesleg bárki bárhonnan a netről kióllozhat... :-) (és csak a megadott számú fibonacci számot írja ki)
Te is írhatnál egy variációt, ami nem elrettentő! :-)
A feladat nem arról szólt, hogy bizonygassuk mennyire tudunk programozni, hanem hogy a kérdező megértse, hiszen ő is utalt rá: "Bonyolult parancsokat nem tudok."
Erről csak ennyit!
#14-nek:
Mert amit te hánysz ide moslékot, az mennyire segíti a kérdezőt? Balf@s.zjani! :-)
Mellesleg:
A te szádat meg sósavval kellene kimaratni te genetikai hulladék! :-)
Álljatok már le :D
Mindkét kódrészlet működik, nem? Azt pedig, hogy milyen,
egy rajtatok kívülálló személy fogja eldönteni, aki akár
harmadik módon kezdene hozzá.
Apropo, kis-nagybetű érzékeny a HexToInt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!