Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 2 feladatot kell ma éjfélig...

2 feladatot kell ma éjfélig leadnom, egyik egy fibonacci számoló a másik pedig egy HEX-ből decimálisba váltós program. Többi lent?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon jó programozásból, fibonacci számsoros feladat már megvan, de ha valaki megcsinálná nekem a HEXböl 10-es számrendszerbelit, azt nagyon megköszönném. Bonyolult parancsokat nem tudok. (C# console application)

2017. okt. 8. 09:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Erről most ez jutott az eszembe: [link]
2017. okt. 8. 23:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát ez a fibonacci switch-case-es megoldás tényleg nem semmi.:D

Ha másra nem is, de elrettentő példának mindenképp megteszi.

2017. okt. 9. 00:58
 13/17 anonim ***** válasza:

#11-nek: Ez tényleg jó!

(emlékeztető: azt írtam, hogy "egy lehetséges megoldás"... ...és nem azt hogy az egyetlen és a megváltoztathatatlan... :-))

#12-nek: Én legalább válaszoltam a kérdésre, nemcsak a számat jártattam..., ráadásul még rávettem a s3ggfejet is arra, hogy adjon egy másik variációt is, amit mellesleg bárki bárhonnan a netről kióllozhat... :-) (és csak a megadott számú fibonacci számot írja ki)

Te is írhatnál egy variációt, ami nem elrettentő! :-)

A feladat nem arról szólt, hogy bizonygassuk mennyire tudunk programozni, hanem hogy a kérdező megértse, hiszen ő is utalt rá: "Bonyolult parancsokat nem tudok."

Erről csak ennyit!

2017. okt. 9. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Erről csak annyit, hogy amit idehánytál az egy moslék és semmilyen formában nem segíti a kérdezőt.
2017. okt. 9. 11:27
 15/17 anonim ***** válasza:

#14-nek:

Mert amit te hánysz ide moslékot, az mennyire segíti a kérdezőt? Balf@s.zjani! :-)

Mellesleg:

A te szádat meg sósavval kellene kimaratni te genetikai hulladék! :-)

2017. okt. 9. 21:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Álljatok már le :D

Mindkét kódrészlet működik, nem? Azt pedig, hogy milyen,

egy rajtatok kívülálló személy fogja eldönteni, aki akár

harmadik módon kezdene hozzá.

Apropo, kis-nagybetű érzékeny a HexToInt? :D

2017. okt. 9. 23:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Ideillő az egyik volt egyetemi tanárom gyakori mondata: "Működik, de szar!" :D
2017. okt. 10. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!