2 feladatot kell ma éjfélig leadnom, egyik egy fibonacci számoló a másik pedig egy HEX-ből decimálisba váltós program. Többi lent?
Egyébként pedig: [link]
A kérdés csak az, hogy mennyire akarod (mennyire kell) magát az algoritmust megvalósítani, vagy mennyire akarsz a nyelv lehetőségeire támaszkodni?
A kereső pedig nagyon hasznos dolog! Egyáltalán nem mondom, hogy mindennek úgy állj neki, hogy na, keressünk készen megoldást, mert az semmiben nem fejleszti a gondolkodást. De ha valami nagyon nem megy, illetve elveknek, utasítások használatának nyugodtan utána lehet nézni.
Atyaúristen de ocsmány mind a két megoldás, különösen a Fibonacci.
Igaz mondó hozza a szintjét.
A lényeg, hogy meg legyen a dolog... mondjuk 25 év kódolás
után más ránézni egy kódra, mint ha most kezdené valaki.
Ezt lehet még meg is érti a kérdező :)
"A lényeg, hogy meg legyen a dolog... mondjuk 25 év kódolás
után más ránézni egy kódra, mint ha most kezdené valaki.
Ezt lehet még meg is érti a kérdező :)"
Nem, nem, nem és nem.
Az a hozzáállás, hogy csak működjön a lehető legkárosabb ebben a műfajban. Merthogy olyan sosincs (oké, leszámítva a házi feladatot), hogy egy kódot egyszer megírnak és soha többé nem kell hozzányúlni.
És ha később hozzá kell nyúlni egy szar kódhoz az bizony nagy tud fájni.
Másrészt a hazugmondó által posztolt kód minden csak nem könnyen érthető.
A fibonaccis függvényben valami ritka elb#szott switch, kiíratással varázsolás és még rekurzió is. Minden csak nem egyszerű.
A másikban pedig a csodálatos 1 betűs változónevek, ami tényleg nagyon segíti a megértést.
Nincs is egyértelműbb, mint olyat olvasni, hogy "x = (a - p) / o + (-2) * f;".
#5-ös (és #7-es) válaszadótól kérnénk egy jól áttekinthető kódot, hogy nekem is legyen esélyem arról véleményt alkotnom, hogy ő milyen szintet hoz! :-)
Várjuk szeretettel! :-)
Biztosan csodálatos lesz és még a sorok végei is rímelni fognak! :-)
Megnéztem egy jó filmet...
#9-esnek:
1.: nem értem miért sértegetsz, hiszen én egy szóval sem bántottalak! De ha te ezen a szinten vagy, én is tudok alkalmazkodni!
2.: majd mindenki eldöntheti, hogy melyikünk megoldása átláthatóbb, logikusabb.
Mindenesetre amit itt bemutattál az a véleményem szerint nevetséges, hiszen ennyire egyszerű feladatokat nem szabad ennyire elbonyolítva tálalni, főleg azoknak, akik azt sem tudják mi az a Linq...
Szóval szépen bemutattad a C# nyelv szinte összes f@s.zságát összeömlesztve... :-) ...gondolom ezzel bizonygatva, hogy mennyire nagy ász vagy a témában... :-)
Tudod a szellemileg sérült embereknek van általában nagy kocsijuk (és iPhone X-ük), azzal takarják, hogy kicsi a pö.csük... :-)
S3GGFEJ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!