Cpp-t tanuljam meg vagy a Qt használatát először?
A kérdésem arra irányulna ,hogy egy játékot szeretnék létrehozni és hogy eĺőbb magát a nyelvet, c++t tanuljam meg töviről hegyire vagy a Qt cpp részét például Login Rendszer felépítéset és így részletekbe a játék végéig
Azért kérdem mert tanulom jelenleg a c++t de olyan kódsorokat még a büdös életben nem láttam ami a Qtben van
Jol van.Első és harmadik köszönöm szépen.Elsőnek a tanácsot és a felvilágosítást még jobban...Ezért van az oldal ha valamit nem tudok megkérdezem..lehet, hogy az összes programozo röhög rajta mert orbitális hulyég de számomra megvilágosodás :)
Még egyszer köszi szépen.Megy a zöld pacsi.
Hello!
Én is teljesen értettem a sololearn c++ kurzusát, rágoogliztam a c++ GUI-ra és kb. mindenki a Qtt javasolta, le is tölöttem aztán voidrealms tutorialjából az 50-ik rész után már semmit se értettem (előtte javascriptet tanultam), elkezdtem olvasni a c++ kitalálójának a "c++ the programming language 4th edition" könyvét de nem igazán értettem (nagyon nehéz angolja van és nem is igazán írta le,hogy mire lenne jó pl. a vektor amiről az első 100 oldal szól) most a c++ primer-t olvasom ez se rövidebb könyv, de érthetően bemutatja a nyelvet és egy kis google segítségével mindent értek.
Belenéztem a Qt strandkönyv magyar nyelvű ingyenes könyvbe is, az a lényege, hogy egy egyszerű todo listán keresztül bemutatja a Qt-t, a végére a feladatokat típus szerint rendezi és adatbázis segítségével neten keresztül synceli, szóval jónak igérkezik, de oda is kell a c++.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!