Melyek azok a nyelvek, amikkel el lehet helyezkedni végzettség nélkül is, ha elég jól kezelem azokat?
Bármelyik és egyik sem.
Ezerszer le lett írva.
Egy nyelvet ismerni az nulla, semmi.
Ismered a mögötte lévő adatszerkezeteket, algoritmusokat, tételeket, technológiákat, framewörköket, apikat, kiegészítő nyelveket/technológiákat, elméletet, gyakorlatot, ésatöbbi, ésatöbbi?
Attól, hogy végigmentél egy "Tanuljuk meg az 'xyz' nyelvet 24 óra alatt könyvön még az égvilágon semmit nem tudsz a programozásról.
A kérdés az volt, hogy el lehet-e helyezkedni, és el lehet, úgyhogy nincs igaza az előttem szólónak. Abban viszont igazat adok neki, hogy ez még csak a kezdet, folyamatos tanulás kell ahhoz, hogy jó legyél.
Ma a Java és a C# az a nyelv, ami nem túl nehéz, és nagyon jól lehet velük keresni. Ha jót akarsz magadnak, a C#-ot tanuld, sokkal szebb, elegánsabb nyelv (na most biztos jön majd a sok Java-bzi, és kioszt). A nyelveken kívül az SQL-hez sem árt valamit konyítani, ha C#-ot tanulsz, ezt szinte kötelezően a Microsoft SQL Server és a hozzá tartozó SQL dialektus, a T-SQL lesz.
Köszönöm a válaszokat, különösen a másodikat, de igazad van neked is első, tudom én ezt.
Egy kérdés még: C és C++ -al kezdtem, jobban mondva C-vel. Nekem van türelmem, stb, de ez kicsit több időt vesz igénybe mint bármi más nyelv, ha jól látom?
"de a C-s alapok (pointerek, hogy működik a stack és a heap) az egész pályafutásod során hasznosak lesznek."
LOOOL :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!