Önéletrajz diploma nélkül de szakmai tapasztalattal?
Figyelt kérdés
BME Mérnök informatikus BSc-t nem fejeztem be, de diákként szereztem munkát, és azóta is melózok. Ez esetben mit tegyek az önéletrajzba a melóhelyen kívül? Beírjam egyáltalán az egyetemet? Jelezzem, hogy végül nem végeztem el?2017. szept. 15. 08:34
1/6 anonim válasza:
Mindenkeppen erdemes beleirni.
2/6 anonim válasza:
nyilván be írod. Mivel papírt mindenhol kérnek szinte ,így befejezetlenül mondhatnád pl hogy van diplomád de még sincs.
3/6 anonim válasza:
Nem írnám bele. Az jön le belőle a hresnek, hogy nincs benned kitartás és motiváció, hogy befejezd. Legyen benne a korábbi szakmai gyakorlatod és referenciáid.
4/6 anonim válasza:
3/3 -asnak igaza van , erre nem is gondoltam de teljesen logikus. Ez a munka adóban inkább kételyeket tudna támasztani mint pozitívumot , viszont olyannal elő állnék hogy van akkora tudásom mint egy diplomásnak .
5/6 anonim válasza:
ha csak 1 felev van akkor nem
ha legalabb 3-4 es a legtobb tantargy megvan en beirnam, nyugaton is szamit ha van foiskolai eveid, meg ha nincs is diplomad...
6/6 anonim válasza:
ha emlondod hogy lett munkad es azert hagytad ott akkor az plane nem a kitartasrol szol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!