Milyen kérdésekre lehet számítani C programozás állásinterjún?
Figyelt kérdés
Most végeztem az egyetemmel, C programozás-t alapszinten tudom, nem igen tanultuk, de az önéletrajzomba beleírtam, hogy alapszinten ezt is ismerem. Milyen kérdésekre lehet számítani ilyen ismeret mellett? Mit nézzek át ami esetleg fontos lehet?2017. szept. 14. 08:37
1/4 anonim válasza:
En pl.: megkerdeznem, hogy mukodik a memoriakezeles, a forditas folyamatat (preprocesszor stb.). Kulonbozo memoriatipusok.stb.
2/4 anonim válasza:
A makrók egy hálás téma :)
Illetve ha C akkor nézz utána a MISRA C-nek. Az egy baromi jó pont, ha nem kell Ádámtól Évától elmagyarázni. Ha szívatni akarnak, akkor pointeraritmetika, enumeration és union.
3/4 anonim válasza:
Cracking the Coding Interview c. konyvet ajanlom, ha nem is oldod/olvasod vegig a feladatokat, az elejen a temakoroket, ajanlasokat atnezheted.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor lesz itt mit átnézni. :)
2017. szept. 14. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!