Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Létezik ilyen szoftver?

Létezik ilyen szoftver?

Figyelt kérdés
a szoftverbe beimportálunk egy idegen nyelvű filmet az meg a beszédhangot átalakítja szöveggé és lefordítja úgy ahogy és feliratozza magyarul a filmet? jelen esetben egy holland filmről lenne szó ami biztos hogy nincs semmilyen nyelven csak hollandul
2017. szept. 8. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. A jelenlegi technológiai szinten nem is lehetne ilyet csinálni.
2017. szept. 8. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ez nagyjából az, amit a Youtube automatikus feliratozása csinál. A Google-nek vana világ egyik legfejlettebb Speech to text ileltve fordító szoftvere, megnézheted Youtube-on az mire elég. És ez szerintem meg is válaszolja a kérdésedet.
2017. szept. 8. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ti nagyon el vagytok informalodva. Hol laktok :D ? Egy olyan 20 evvel szerintem ti le vagytok maradva. Amugy amit #2 irt van benne valami. Csak az nem ilyen egyszeru. Anno ingyenes volt, most meg fizetni kell erte. De szerintem elfelejtette ezt emliteni #2 :D
2017. szept. 9. 01:55
 4/5 tabaki ***** válasza:

#3:

Pörgős estéd lehetett, még mindig be vagy csiccsentve?

2017. szept. 9. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 Nyugodtan mutathatsz akkor ilyen szoftvert. :D
2017. szept. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!