Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Létezik olyan szoftver ami...

Létezik olyan szoftver ami grafikonból táblázatot csinál?

Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Milyen grafikonból, milyen táblázatot?
2017. máj. 26. 22:17
 2/15 A kérdező kommentje:
'rfolzamgrafikonbol k;tdimenyiosat
2017. máj. 26. 22:28
 3/15 anonim ***** válasza:

Tudnál egy példát mutatni rá?

Elvileg lehetséges, de jó esetben:

* eleve "táblázatos" adatokat kapsz, és valamilyen frontend alakítja azt grafikonná

* vagy a grafikon adatai elérhetőek "táblázatos" formában is

2017. máj. 26. 22:55
 4/15 A kérdező kommentje:

pl ebbol a scennelt kepbol

[link]

kellene egyik oszlop lefele 1,2,3,4, a masik pedig a magassagi ertek.

2017. máj. 26. 23:16
 5/15 anonim ***** válasza:

A megadott linken szereplő grafikon nem kép, hanem a Highcharts Javascript-könyvtár ( [link] )

által van generálva az ehhez hasonló:

[link]

URL-ből kapott adatokból.

2017. máj. 27. 01:42
 6/15 A kérdező kommentje:
az nem baj ha nem kép hisz képé alakitható. a másdik linket nem értem. azok a én linkem adatai?
2017. máj. 27. 12:05
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, mint azt írtam, az általad a #4-es hozzászólásban megadott linken elérhető oldalon a grafikont (vektorgrafikus ábrát) a #5-ös hozzászólásomban szereplő linken elérhető adatokból generálja egy Javascript-könyvtár.
2017. máj. 27. 12:19
 8/15 A kérdező kommentje:
csak ezzel az a gond hogy nem minden grafikon van így. ezért lenne jó egy olyan megoldás ami kép formátumból csinálja a táblázatot. mert az akár beszkennelt képre is használható.
2017. máj. 27. 12:29
 9/15 anonim ***** válasza:

"csak ezzel az a gond hogy nem minden grafikon van így."

Akkor meg olyan grafikont mutass, ami nem ilyen, és nem található meg a "táblázatos" reprezentációja.

2017. máj. 27. 12:53
 10/15 A kérdező kommentje:

Másfelől érdekelne, hogy hogy lehet megkapni hasonló adatokat? Hogy válik az én linkemből az a link amit írtál?

Van itt van pl. ez a link:

[link]

Ebből is lehet generálni olyan linket ami tartalmazza a szöveget s a fotók linkjeit? És mindezt lapozás néélkül az összesre? (itt már nem táblázatról van szó hanem egy weblapon levő szöveges adatról és linkekről.

2017. máj. 27. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!