1 év alatt felkészülni proginfó szakra?
Lett egy szabad évem, és programtervező informatikus szakra szeretnék menni, de matekból nem voltam valami fényes(1-10. osztályig nagyon is jónak számítottam, aztán lett egy törés, ahonnan 2-es voltam végig, majd 3-masra érettségiztem.)
Infót mindig is szerettem, a programozásban nincs tapasztalatom, de nagyon érdekel.
Félek, hogy ha fel is vesznek ilyen szakra, egy leszek a sok közül akit kiszórnak.
Elszánt vagyok, fel akarok készülni 1 év alatt olyan szintre, hogy szeressem a matekot, középszinten közel 100%-ra tudjak mindent és játéknak fogjam fel a középnehéz feladatokat. Ha az esetleges sikeres felvételim után, minden nap 2-3-4 órát tanulok, folyamatosan, óráról órára az egyetemen, el fogok jutni a diplomáig? Köszönöm hogy végigolvastad.
Bejutni marha könnyű ezekre a szakokra, de a matek kemény és nem nagyon lehet kamuzni.
A középszintű matek érettségit egy általános iskolás meg tudja írni kettesre.
És ha az 1 év alatt erre is rákészülnék? + az egyetem alatt is, ha sikerül pénzt félrerakni rá, tanár?
Nagyon szeretném ezt a tudást elsajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!