Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 1 év alatt felkészülni proginf...

1 év alatt felkészülni proginfó szakra?

Figyelt kérdés

Lett egy szabad évem, és programtervező informatikus szakra szeretnék menni, de matekból nem voltam valami fényes(1-10. osztályig nagyon is jónak számítottam, aztán lett egy törés, ahonnan 2-es voltam végig, majd 3-masra érettségiztem.)

Infót mindig is szerettem, a programozásban nincs tapasztalatom, de nagyon érdekel.

Félek, hogy ha fel is vesznek ilyen szakra, egy leszek a sok közül akit kiszórnak.

Elszánt vagyok, fel akarok készülni 1 év alatt olyan szintre, hogy szeressem a matekot, középszinten közel 100%-ra tudjak mindent és játéknak fogjam fel a középnehéz feladatokat. Ha az esetleges sikeres felvételim után, minden nap 2-3-4 órát tanulok, folyamatosan, óráról órára az egyetemen, el fogok jutni a diplomáig? Köszönöm hogy végigolvastad.

2017. szept. 5. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elég esélytelennek tűnik.
2017. szept. 5. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Középszintű matek biztosan nem lesz elég. Mi volt az oka a törésnek, miért lettél kettes?
2017. szept. 5. 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdés a kérdésben, de ha már ez a kérdés lett feltéve. Akit érdekelne a téma, de rosszul csinálta meg a matek érettségijét (2) annak is el vannak ásva a programozással kapcsolatos álmai?
2017. szept. 5. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Bejutni marha könnyű ezekre a szakokra, de a matek kemény és nem nagyon lehet kamuzni.

A középszintű matek érettségit egy általános iskolás meg tudja írni kettesre.

2017. szept. 5. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezt fogod tanulni:

[link]

2017. szept. 6. 06:29
 6/11 anonim ***** válasza:
meg lehet csinálni, az egyetemhez csak kitartás kell, de készülj fel, hogy nehéz lesz...
2017. szept. 6. 06:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Természetesen újra érettségiznék, és úgy értem, ha a közepet meg tudnám írni 90 fölöttire, mert odateszem magam, és utána is.. Így el tudnám végezni?
2017. szept. 6. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
A közép kevés, első félévben már rengeteg mindent rádzúdítanak amibe emelt szinten már bevezettek.
2017. szept. 6. 20:24
 9/11 A kérdező kommentje:

És ha az 1 év alatt erre is rákészülnék? + az egyetem alatt is, ha sikerül pénzt félrerakni rá, tanár?

Nagyon szeretném ezt a tudást elsajátítani.

2017. szept. 6. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy év alatt BÁRMILYEN felvételire fel lehet készülni. Gondolj bele: a teljes középiskola is csak 4 év, ahol minden tantárgyat végigvesztek, és a kiinduló szint az általános iskola. Tehát ha már elvégezted a középiskolát tudásod többé-kevésbé le is fedi a felvételi anyagát, és most rendelkezésedre áll a teljes középiskolás évek negyede. Haver, én azt mondom, meló mellett is fel lehet készülni bármelyik egyetem felvételijére ennyi idő alatt.
2017. szept. 7. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!