Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit tegyek, ha van egy jó...

Mit tegyek, ha van egy jó ötletem, de nem tudok alkalmazást írni?

Figyelt kérdés

Okostelefonra lenne egy hatalmas ötletem, de nem szeretném elmondani senkinek, nehogy ellopják.

Kihez forduljak, kiben bízhatnék?

Én nem értek ilyesmihez, nem tudnám elkészíteni ezt az applikációt, viszont sok életet megmenthetne, úgyhogy nem szeretném sokáig magamban tartani, de mindenképp azt szeretném, ha az én nevemhez kötődne, nem máséhoz.

2017. szept. 3. 22:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ne akarsz belőle pénzt keresni, akkor minek titkolni?
2017. szept. 4. 07:52
 12/20 A kérdező kommentje:

Azért kell titkolni, hogy ne csinálhasson pénzt ebből senki.

Tehát ingyen hozzáférhessen mindenki.

2017. szept. 4. 08:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Na jólvan, ideje lenne leszállni a Földre.
2017. szept. 4. 08:18
 14/20 anonim ***** válasza:
nekem is van egy ötletem bár az játék. mért nem készül több olyan fajta mint a cs go . Így csak maga a játék alapjaira gondolok. Legyenek kicsi mappok, támadó - védekező fél , bomba defuse, ranked. Ezt mért nem lehet megvalósítani ha annyi játék fejlesztő van ? Gyakorlatilag esport-ban nincs verseny fps játékban a go -n kívül ! Le füzeti a valve a többi kiadót hogy ne gyártsanak hasonlót ?
2017. szept. 4. 09:41
 15/20 anonim ***** válasza:
#14: Te valami szellemi fogyatékos vagy?
2017. szept. 4. 12:12
 16/20 anonim ***** válasza:

# 15/15

nem. Ezt szívből írtam. De köszönöm a jó szándékod viszont , kívánom neked is !

2017. szept. 4. 16:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Hol volt itt bármilyen "szándék"?

Ezzel csak megerősítettél.

2017. szept. 4. 16:46
 18/20 anonim ***** válasza:
#14 Van. Nem is kevés. Nem hallottál róluk? Hát ez az, más sem. Az esport szférába az jut el, ami mögött hatalmas játékosközösség, és rengeteg pénz van. Ergo, ha nincs egy óriáscég mögötte, majdhogynem esélytelen. Megválaszoltam a kérdésedet?
2017. szept. 4. 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:

#12 Nem tudom hogy észrevetted-e, de a legtöbb szoftverből ha van fizetős, mindig csinál valaki előbb utóbb egy ingyeneset. :) Szóval hogyha tényleg olyan jó ötlet (amit kétlek), akkor oszd meg másokkal, vagy húzz a p-be, mert erre senki sem kíváncsi amit itt előadsz. :)

Vagy tanulj meg programozni, és programozd le, nem érdekel.

2017. szept. 7. 09:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha tényleg olyan jó ötlet, akkor biztos megírta már valaki. Nekem akárhányszor eszembe jutott, hogy de jó lenne egy ilyen app, mindig megtaláltam már készen.

Ingyen megírni senki nem fogja, de ha tényleg olyan nagy ötlet, akkor valami fundraisinget indíthatnál hozzá, és/vagy győzz meg valami újságírót, aki ír róla egy cikket, vagy keress olyan szervezetet, akik olyanokkal foglalkoznak, akiken ez az alkalmazás segíthet, például ha mondjuk pl. az az ötlet, hogy a néma embereket ha megtámadják az utcán, és nem tudnak nagyot kiáltani, akkor megnyomnak egy gombot a telefonon, ami elkezd max hangerőn kiabálni és helyettük meg betelefonál a rendőrségre is és egy előre felvett hang elmondja nekik, hogy "néma vagyok, éppen megtámadnak az utcán, ezek a gps koordinátáim" (ezt most találtam ki, de szinte biztos vagyok benne, hogy már van ilyen vagy hasonló dolog, ha nem is app, de valami elektronikus szerkezet, ami nagyon hangos) és mondjuk egy némákkal foglalkozó szervezetnek tökre tetszik az ötlet, akkor ők több mindenkit meg tudnának mozgatni, mint te, meg több pénzt tudnának gyűjteni, és valószínűleg nyerészkedni se akarnának rajta.

2017. szept. 7. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!