Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » [PHP] id alapján lekérdezés a...

Snake99bite kérdése:

[PHP] id alapján lekérdezés a 2. adatbázisból?

Figyelt kérdés

Van egy regisztrációs oldalam aminek van 2 adatbázisa (db1,db2). A belépés és a regisztráció mind a db1-en zajlik.

Az adatokat például "mennyi pénz van most a számlámon" ennek az adata a db2-ben van. Hogyan tudom lekérdezni akkor mikor be vagyok jelentkezve az oldalon, a db2-böl a saját id-m hez tartozó tartalmat?

2017. aug. 24. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Biztos fontos regisztrációs oldalt csinálni, amikor még a where-t sem ismered?

F#sz nélkül nem lehet b#szni tudod.

2017. aug. 24. 17:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom láttad-e a kérdésem.. olvasd el még egyszer és értelmezd azt amit írtam , hogy nem igazán értek hozzá. Segítséget kértem nem kritizálást arról hogy "minek csinálom ha nem értek hozzá" de gondolom neked is csak a szád nagy és azt sem tudod miről van szó, menyél nézd a cartoon networkot :)
2017. aug. 24. 18:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Kevered az adatbázis és a tábla fogalmát, legalábbis remélem.
2017. aug. 24. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Pistike vegyél vissza.
2017. aug. 24. 20:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor most elolvasom a kérdésed, és értelmezem. Regisztrációs oldalad van (amin gondolom regisztrálni lehet... én is szeretek egész nap regisztrálni), ami valamilyen érthetetlen okból kifolyólag két adatbázisban tárol dolgokat. Nyilván a te oldalad és tudod hogy miket tárol, (többek között olyanokat, hogy mennyi pénz van a regisztráltak számláján), de fogalmad sincs, hogy ezeket az adatokat hogy lehet lekérdezni. Mi a bús büdös pitsáért használsz két adatbázist, ha azokat egyáltalán nem tudod használni? Hogy a phaszomba lehet ezt úgy értelmezni, hogy ne nyíljon ki a bicska a zsebünkben ilyen szintű dilettantizmus láttán? Nem akartam ilyeneket írni, de elolvastam FIGYELMESEN A KÉRDÉSEDET!
2017. aug. 24. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a helyedben egy adatbázist használnék és kettő táblát (db1, db2 lehetnének táblák). Utána már csak egy kapcsolatot kell készítened hozzá.
2017. aug. 31. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!