Snake99bite kérdése:
[PHP] id alapján lekérdezés a 2. adatbázisból?
Figyelt kérdés
Van egy regisztrációs oldalam aminek van 2 adatbázisa (db1,db2). A belépés és a regisztráció mind a db1-en zajlik.
Az adatokat például "mennyi pénz van most a számlámon" ennek az adata a db2-ben van. Hogyan tudom lekérdezni akkor mikor be vagyok jelentkezve az oldalon, a db2-böl a saját id-m hez tartozó tartalmat?
2017. aug. 24. 15:39
1/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni hogy PDO a kód és hogy csatlakozva vagyok mind a két adatbázishoz tehát ezzel nincs gond.
2017. aug. 24. 15:42
2/16 A kérdező kommentje:
Ja és hogy row al és fetchALL-al tudom ki íratni de akkor miden ki ír ami a táblában van nekem pedig csak a belépett azonos id kellene
2017. aug. 24. 15:45
4/16 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogyan kell nem vagyok nagy szakértője de jelenleg ezzel írattam ki de mindent ki ír
$rows = $stmt->fetchALL();
2017. aug. 24. 16:14
5/16 A kérdező kommentje:
így néz ki az egész:
$query = "
SELECT
pen,
ap
FROM players
";
try
{
$stmt = $game->prepare($query);
$stmt->execute();
}
catch(PDOException $ex)
{
die("Failed to run query: " . $ex->getMessage());
}
$rows = $stmt->fetchALL();
2017. aug. 24. 16:16
6/16 anonim válasza:
Oszt mi a szarnak van két adatbázis?
Nagyobb gányolást nem sikerült kitalálni?
7/16 anonim válasza:
Mellesleg ha nem szűrsz, nyilván minden adat benne lesz.
8/16 A kérdező kommentje:
leírod azt hogyan lehet ? amúgy van egy programom szerverem és ahoz csinálom de annak a programozása sokkal bonyolultabb ezért akarom php ban megcsinálni
2017. aug. 24. 16:21
9/16 anonim válasza:
SELECT pen, ap FROM players WHERE és ide jön a feltétel
10/16 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. aug. 24. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!