Milyen nyelven éri meg elkezdeni foglalkozni a programozással és hogyan?
Műszaki tanulmányokat folytatok jelenleg, de szeretnék mellette ezzel is foglalkozni. Tanultam már nagyon alap C++-ot, de ennyi.
Köszönöm.
10-es vagyok.
Hát nem tudom, én 10-ből 10 helyen azt olvastam, hogy az Android elsődleges fejlesztési nyelve a JAVA. És a JAVA 9-es, ami kb 3 hét múlva jön, még jobban alkalmas lesz a mobilfejlesztésre... Akkor ezek szerint mindenhol tévednek :D
14# A Kotlin nyelvet a nyáron a google elkezdte támogatni. Ez egy újabb nyelv ami át hidal pár java problémát. KB olyan mint a swift használata az Objective C helyett az IOS terén.
Ez viszonylag új, ezért nem hiszem, hogy sokan használnák, mint pl.: IOSre is sokan még Objectív Cvel fejlesztenek. Sokan szeretnék használni a swiftet, de a régi kódot fent kell tartani.
Ugyan ez a helyzet a Javával az android terén. Nyugodtan használd, nem lesz semmi bajod tőlle, de más irányba tereli a Google a jővőt :D.
A C#-ot megy csak a Xamarin miatt írtam. Ott mindkét platformra tudsz fejleszteni egyszerre...persze ez nem minden projecthez ajánlatos, de azért jó dolog az...
C++ abszolút univerzális.
C#-ot még bottal se ..
C# a king.
c++-t még bottal sem, a kis gagyi cinijével.
Mindenki mást mond, mert mindenkinek más az ízlése vagy éppen más nyelvhez ért.
Én a javát mondanám, mert jól megtanulható vele az objektum orientáltság és syntax szerint olyan közép erős.
Plusz sok területen használható, ha még nem tudod mit akarsz csinálni.
"C++ abszolút univerzális.
C#-ot még bottal se .."
-------------------------------------------------
C# a king.
c++-t még bottal sem, a kis gagyi cinijével.
-------------------------------------------------
Háború :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!