Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen nyelven éri meg elkezde...

Milyen nyelven éri meg elkezdeni foglalkozni a programozással és hogyan?

Figyelt kérdés

Műszaki tanulmányokat folytatok jelenleg, de szeretnék mellette ezzel is foglalkozni. Tanultam már nagyon alap C++-ot, de ennyi.

Köszönöm.

2017. aug. 9. 12:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ja és az SQL az valóban fontos. 10 álláshirdetésből 9,5-nél kérik, vagy előnyt jelent. Vállalati környezetben ez nagyon fontos, de sok más esetben is. Szinte minden program adatbázisra épül, így az SQL tudás az fontos!
2017. aug. 23. 23:05
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
10# Ha ennyire tetszik az Adroid tanulsz Kotlint vagy C#ot. Nincs bajom a Javával, de androidra nem az a legjobb.
2017. szept. 1. 18:39
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
angolul
2017. szept. 1. 23:39
 14/27 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Hát nem tudom, én 10-ből 10 helyen azt olvastam, hogy az Android elsődleges fejlesztési nyelve a JAVA. És a JAVA 9-es, ami kb 3 hét múlva jön, még jobban alkalmas lesz a mobilfejlesztésre... Akkor ezek szerint mindenhol tévednek :D

2017. szept. 2. 01:26
 15/27 anonim ***** válasza:
49%

14# A Kotlin nyelvet a nyáron a google elkezdte támogatni. Ez egy újabb nyelv ami át hidal pár java problémát. KB olyan mint a swift használata az Objective C helyett az IOS terén.

Ez viszonylag új, ezért nem hiszem, hogy sokan használnák, mint pl.: IOSre is sokan még Objectív Cvel fejlesztenek. Sokan szeretnék használni a swiftet, de a régi kódot fent kell tartani.

Ugyan ez a helyzet a Javával az android terén. Nyugodtan használd, nem lesz semmi bajod tőlle, de más irányba tereli a Google a jővőt :D.

A C#-ot megy csak a Xamarin miatt írtam. Ott mindkét platformra tudsz fejleszteni egyszerre...persze ez nem minden projecthez ajánlatos, de azért jó dolog az...

2017. szept. 11. 11:18
 16/27 anonim ***** válasza:
32%

C++ abszolút univerzális.

C#-ot még bottal se ..

2017. okt. 11. 13:15
 17/27 anonim ***** válasza:
6%

C# a king.

c++-t még bottal sem, a kis gagyi cinijével.

2017. nov. 26. 00:07
 18/27 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki mást mond, mert mindenkinek más az ízlése vagy éppen más nyelvhez ért.

Én a javát mondanám, mert jól megtanulható vele az objektum orientáltság és syntax szerint olyan közép erős.

Plusz sok területen használható, ha még nem tudod mit akarsz csinálni.

2017. nov. 26. 01:24
 19/27 A kérdező kommentje:
Python mellett dontottem, azt tanulgatom egyelore. Utana Matlab/Simulinket fogom megnezni, ezekkel konnyebb elhelyezkednem. Aztan ha ezek mennek hasznalhato szinten valoszinuleg a Javaba fogom meg beleasni magam.
2017. nov. 26. 20:22
 20/27 moozygoo ***** válasza:
34%

"C++ abszolút univerzális.

C#-ot még bottal se .."

-------------------------------------------------

C# a king.

c++-t még bottal sem, a kis gagyi cinijével.

-------------------------------------------------

Háború :'DDD

2017. dec. 3. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!