Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a véleménytek a flowacademy...

Mi a véleménytek a flowacademy-ről?

Figyelt kérdés

Valaki írhatna aki jár vagy járt oda.

Mennyire átverés ez? Mert elég húzós az ára.

[link]

2017. aug. 7. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Hát ... 10 ezer forintért kapsz 115,5 órányi videó anyagot, ami szerintem sokkal jobb mint egy magántanár vagy tanfolyam.

Ha bármit nem értesz lazán vissza nézheted, kérdéseket tehetsz fel a udemy forumán az oktatónak és más "diákoknak" plusz minden lehetséges probléma amivel szembe jöhetsz már megtörtént valakivel ... így biztosan lesz valaki kb 100-200 válasz rá első google keresésre, de ha még az sem jön be ... akkor még mindig itt vannak az ilyen fórumok mint a gyakorikérdések.

Az a 115,5 óra nem egyenlő egy 115 kurzuson vagy magántanárnál töltött órával ... hanem sokkal több. Ezek előre megtevezett videók, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbb információt át adják. Ha bele veszed az osztályteremben lévő lassú haladást és a sok "uhhhm"özést kb dupla annyi idő alatt adnák le.

Ez nem olyan mint 20-30 éve, amikor tényleg nagyon nehéz volt megtanulni programozni tanár nékül. Az volt az igazi kemény dolog. Ma már egyszerűbb saját tempóban ilyenekkel megoldani. Az ilyen online kurzusokon sokkal jobban "fogják a kezedet" mint az egyetemen ...

Ez a 115,5 órából kb 600 óra is lesz mire mindent rendesen megtanulsz és elfogadható szinten begyakolod a dolgokat.

Persze az lenne a legjobb ha egyetemre mennél és amellet tanulnál ilyen praktikusabb dolgokat, de ha az egyetem nem opció akkor ez a legjobb választás.

Nem a pénz miatt mondom .... Nekem teljesen mindegy, hogy mennyit költesz mire. Szimplán ez tűnik a legjobb opciónak.

(Ezeket a udemy kurzusokat csak példának linkeltem be)

2018. jan. 20. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Még egy dolog.

Ezt a kérdést több mint 5 hónapja tetted ki és azóta nem csináltál semmit sem. Én a mai napig izgalomba jövök ha valami új technológiával szórakozhatok / tanulhatok.

Én 100% hogy már ez idő alatt agyon tanultam volna minden pluralsight, udemy és kitudja milyen oktató oldalak tananyagát és saját kicsi projectekbe fogtam volna.

Ha így tettél volna, biztosan nem emelted volna ki a kérdést ... szóval gondolkozz el... Biztosan neked való ez a szakma? Vagy csak jól kereső állást akarsz.

Mert ezzel a tütyimütyi hozzáállásal semmire sem fogod vinni.

2018. jan. 20. 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Van, akinek nem elég, ha magától tanul. Attól, hogy tanárra van szüksége, még nem lesz kevésbé jó szakember végül. Az arroganciára nincs udemy kurzus?
2018. jan. 20. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem állítottam, hogy kevésbé jó szakember lenne. Csak leírtam, mért jobbak ezek a kurzusok és a 12es kommentenben inkább a motivációját szóltam le.

Pl.: Ha igazán leakarsz fogyni, akkor nem vársz 5 hónapot. Rögtön elkezdesz mozogni és jobban étkezni még akkor is ha csak 1 hónappal később tudsz elmenni dietetikushoz és magánedzőhöz...

2018. jan. 20. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Ahogy a világon semmi, a tanulás és a fogyás sem ilyen fekete vagy fehér. Ha igazán le akarsz fogyni, akkor is lehetnek benned olyan gátlások, elakadások, amik miatt nem hogy 5 hónapot, de akár 5 évet is várat magára a kezdés. És nem a motivációval szokott a gond lenni. Ezek a dolgok ennél sokkal összetettebbek. Csak külső szemlélőként könnyű ítélkezni, ha nem élted át. Segítőként viszont napi szinten látom, hogy valaki tudja, hogy mit szeretne elérni, azt is tudja, hogy hogyan tudja azt elérni, mégsem teszi meg. De azt hiszem, ez ezen a ponton már masszív "off" itt.
2018. jan. 21. 23:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Most autóvillamosságot és angolt tanulok. Ha az autóvillamosággal végeztem, akkor szeretném elkezdeni a programozást. Emiatt van az, hogy csak tervezgetem, hogy kellene belekezdenem a programozásba.
2018. jan. 21. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!