Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a véleménytek a flowacademy...

Mi a véleménytek a flowacademy-ről?

Figyelt kérdés

Valaki írhatna aki jár vagy járt oda.

Mennyire átverés ez? Mert elég húzós az ára.

[link]

2017. aug. 7. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen suli van, mindenhol közel 20 fős csoportokban oktatnak, egyentanmenet szerint, aztán vagy bírod, vagy nem. Ha már ennyit tanulsz és fizetsz, érdemesebb olyan helyre menni, ahol legalább idő is jut rád, és nem egy vagy a százból. Vannak kisebb csoportos helyek is, az egyik korábbi hozzászólásban írta valaki az A&K Akadémiát, eddig ott láttam a legkisebbet, valami 8 fő vagy 6, nem tudom. Az árak mindenhol magasak, mivel kb. 3 hónap után visszakeresed, ha elhelyezkedtél és jó vagy. Csak nem mindegy, hogy 3 hónapos képzést kapsz érte 20 másik emberrel egy csoportban, vagy részletes, tartalmas képzést, rendes időben és kis csoportban. Kb. mint a nyelvtanulás esetén. Amúgy nem jártam ilyen helyre, de én is nézem őket, rendszeresen. Sok van, codecool, progmasters, Ruander, stb.
2017. aug. 7. 20:54
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Pénzkidobás, itt nem fogsz megtanulni programozni. Hozzánk is jelentkeztek mindenféle gyorstalpalóból kikerült emberek, egyiknek sem volt használható tudása. Egy gyakornok is többet ér náluk.
2017. aug. 7. 21:05
 3/16 A kérdező kommentje:
A Rander tuti átverés, azt kerüljétek!
2017. aug. 7. 21:18
 4/16 anonim ***** válasza:

Az a baj ezekkel a programokkal, hogy csak nagyon felületesen tanítanak meg pár dologra. Ezzel lehet, hogy eltudnál végezni egy nagyon specifikus junior pozíciót ha felvesznek, de igazán semmit sem fogsz megtanulni.

Nagyon sokba kerül. Ennél sokkal jobban megéri ha veszel 3-4 Udemy kurzust és szépen lassan felépítesz egy portfóliót.

[link]

Pl.: Itt van ez a Java udemy kurzus 69 órás videó anyaggal. Ha gyakorolsz és mindent megtanulsz akkor realisztikusan minimum egy 100-120 órát szánnál rá és ez egy minőségi tananyag. 200 dolláról árazták le 10re mert ebben a hónapban valamilyen promóció van nálluk.

Ha betankolsz 3-4 talán több ilyen tananyaggal plusz gyakorosz mellé és alkalmazod is a tudásodat, szerintem sokkal jobb tudást tudsz szerezni sokkal olcsóbban...

(Meg persze minden információ fent van az interneten teljesen mindegy, hogy mit akarsz az infromatikán belül megtanulni, de az ingyenes anyagokhoz nagyobb kitartás és talpraesettség kell.)

2017. aug. 24. 22:11
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nekem is gyanús, hogy valakiből pár hónap alatt programozót faragnak. Azért gondoltam valami sulira, mert nekem a tanuláshoz szüksáégem van tanárra aki utat mutat. Sokan írták már itt, hogy egyedül is megtanulható a programozuás. De mégis jobb ha van tanár és mégjobb, mikor vannak tanulótársak. Ez lenne az iskolák értelme. csak ugye nálunk nem veszik túl komolyan sehol az oktatást.

2017. aug. 25. 00:05
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen kell a tanár és a tanulótársak akkor az egyetem a legjobb opció neked.

A jó fajta bootcampeket is inkább a gyorsan tanuló, motivált és önálló embereknek találták ki. A rosszabbik fajták meg átverések vagy lehúzások.

Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem vagyok motivált vagy, hogy rosszul tanulsz, de ha úgy érzed, hogy fogni kell a kezedet akkor menj egyetemre.

2017. aug. 25. 00:12
 7/16 anonim ***** válasza:

Végigjártam itt Bp.en jópár bootcampot (ha nem az összeset) az a kép jött le hogy amelyik nagyon sok marketinget + humbukkot nyom és nem arra koncentrál hogy mit fognak oktatni HANEM arra hogy hű de mennyi inforamtikusra van szükség és hű de mennyit keresel majd és hű de buli programozónak lenni (azért nem teljesen az) + 20 főre van 1 előadó tanár (holott kéne vagy 3-4 mentor) de van 8 marketinges azt kerülni érdemes...

El kell menni oda nyíltnapra és végigszimatolni, amúgy mindegyik túlárazott de persze lehet hasznos azért...

2018. jan. 20. 00:21
 8/16 anonim ***** válasza:
persze a "végigjártam" az úgy értendő hogy végigérdeklődtem. Én is filózok hogy belefogjak-e vmelyikbe, nem olcsó és ha nem is vág földhöz azért olyan pénzekről van szó amiért talán az ÖSSZES IT-s udemy kurzust meg tudom venni... + szuper gép 2 monitorral :D
2018. jan. 20. 00:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Itt többen mondják, hogy egyedül is meg lehet tanulni. Én úgy gondolom, a sportolónak is kell edző. A tanulásnál az edző=tanár. Nyilván kell szorgalom, de nem hiszem hogy tanár nélkül is jól meg lehet tanulni.
2018. jan. 20. 00:54
 10/16 anonim ***** válasza:

egyértelműen hasznos egy ilyen tanfolyam HA jó...

mert iránymutatást ad + csoportos projekteket is írtok mint valós céges fejlesztői környezetben lennél stb... ez otthon egyedül nem megy.

de mielőtt belevágok megpróbálok minnél többet megtanulni magamtól. Szerencsére Bp.en több bootcamp is van remélem jól választok majd

(B) opció: ha közben addigra magamtól mégis sikerülne felfejlődni úgy hogy valahova felvegyenek akkor megúsztam a tandíjat :)

2018. jan. 20. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!