Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire becsülik meg a...

Mennyire becsülik meg a programozokat egy munkaheyen? Tisztessegesen viselkednek velük?

Figyelt kérdés

Elegem van belöle, hogy allandoan hülyenek neznek a fönökök, ugy beszelnek velem mint a kutyaval/hülyegyerekkel, szorakoznak velem, a munkatarsak atvernek, megsziatnak stb.

Ha meg otthagyom melot röhöni fognak rajtam, mert pl nem 35-en leszünk az osztalyon hanem 34-en, eszre se veszik.

Emiatt is gondoltam at kellene nyergelni progizasra, hatha ott nagyobb a megbecsüles.

Ott mik a tapasztalatok az ilyen munkahelyi szivatasokkal kapcsolatben? Ott is igy viselkednek a fönökök vagy a "preferalt beosztottak"?

2017. júl. 27. 09:25
1 2
 11/19 Shaddark ***** válasza:

Értem,

hát kódolóként akár otthonról is dolgozhatsz...

Másrészt a tervező és egyéb I személyiségtípusok az életben kis százalékban fordulnak elő sajnos. Ebben a szakmában viszont túlnyomórészt ilyenek vannak és sokkal könnyebb kijönni velük ha hasonló a személyiséged neked is.

2017. júl. 31. 09:47
 12/19 Shaddark ***** válasza:
2017. júl. 31. 09:58
 13/19 A kérdező kommentje:

"hát kódolóként akár otthonról is dolgozhatsz... "

Na ezzel igencsak ki tudnek egyezni, mas masok is mondtak ezt, es ez bizony angyon jo lenne

Csak egy aprosag: ha otthonrol dolgozik egy kodolo akkor hogyan merik le a munkaidehelyet?

2017. júl. 31. 11:17
 14/19 Shaddark ***** válasza:

Általában projectek vannak.

Egy projectet leválogatnak feladatokra. A feladatoknak van ára, és így szokták bérezni - elvállasz egy feladatot és határidőre megcsinálod X pénzért.

Mondjuk lehet hogy máshogy is szoktak elszámolni, én olyat ismerek aki így dolgozik cégeknek.

De ahol programozók vannak oda nem nehéz beilleszkedni, nagyon kevés érzelem-vezérelt embert ismerek aki IT területen mozog. És ők is menedzserek ;)

2017. júl. 31. 11:24
 15/19 A kérdező kommentje:

Ezt örömmel hallom, ha mar nem azt kell nezni, hogy hogyan kell fel-le-jobbra balra taposni, nyalni ki a menö jova kell huzni, kia lozer, hogyan kell villogni, mit ajanlott csinalni, mit nem, mi a menöa fönöknel mi nem,

akkor az mar felsiker:)

2017. júl. 31. 12:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Es akkor ez azt jelenti hogy amilyen tipikus problemakat az elözö posztjaimban leirtam, olyasmiket kevesbe tapasztalsz pl a jelenlegi helyeden ahol dogozol? (eltünik a fönök, szorakoznak veled a munkatarsak, letojjak a munkat amivel bedolgoznanank neked, mert tudjak, hogy fönököt nem erdekli stb...)
2017. júl. 31. 12:29
 17/19 Shaddark ***** válasza:

Én nem programozókkal dolgozom.

Mint írtam máshogyan oldottam meg, megtanultam hogyan működnek az emberek.

Kb. olyan mintha egy informatikai rendszert tanulmányoznál, nincs sok különbség :)

De innen

[link]

a racionalisták csoportjába tartoznak jobbára, kevés kivételt láttam még.

A gondviselőkkel se szokott nagy gond lenni, max néha túltuningolják a teszek-veszek dolgaikat ami néha idegesítő, pláne ha okosabb vagy tőlük :)

Ha kíváncsi vagy magadra itt

[link]

meg tudod nézni. Ahonnan a leírást linkeltem ott nem működik a teszt sajnos már.

2017. aug. 1. 15:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Kösz, igyekezni fogok.
2017. aug. 3. 08:30
 19/19 anonim válasza:
Engem egész jól. Fizetésem egy részét nem hivatalos borítékban kapom, és egy baleset miatt 1 hónapig kimaradtam. A kötelező betegszabis fizetêst (normál kereset 70%-a) megkaptam, hiszen az államilag kötelező, DE borítékban is megkaptam a 70%-ost, amire semmi sem kötelezi őket, és nem is reklamálhatok, hiszen papíron nemmlétezik :)
2018. szept. 29. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!