Mit gondoltok az C# ról? Megéri megtanulni? (lent)
#11-nek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
Esetleg te is tudnál mutatni pár referenciát??? :-)
#11-nek:
Jajj majdnem kihagytam ezt...
...még mindig várnám a bizonyítékokat arra vonatkozólag, hogy neked több közöd van a számítógép programozáshoz, mint a nekem... :-)
#14-esnek:
De mivel arra is lusta vagy, hogy rákattints és megnézz egy-egy "középiskolás" programot, így kigyűjtöttem csak neked egy párat:
De mostmár te is felmutathatnál pár konkrét projektet (amit a NASA-nal készítesz), amiben benne vagy... :-)
Hogy a többiek is meggyőződhessenek róla, hogy jogos a 68%-ékos értékelésed! :-)
Ember, én itt 60 soros programokat látok. Most komolyan, ne csináld már :D Egy közepesen g..ci buta játékocska is több száz, vagy inkább ezer sor, és az nem két kör kirajzolásából áll. Középiskolás informatika szakkörökön oldanak ennél bonyolultabb feladatokat programozással 5 hete ismerkedő gyerekek.
Azért vagyok veled teljesen cinikus, mert ismerem a nevedet és a 10. válaszod olyan mértéktelen szakmai hozzánemértést tükröz, hogy már fájdalmas. Nem állok le egy trollal komolyan vitatkozni, csak nyomkodom a mínuszokat...
Egyébként most komolyan idelinkeltél egy "referencia" munkát ami összesen egy sor beolvasásából és egy ciklusból áll? :D
#17, ne kötekedj fölöslegesen. Vitázz, ha akarsz, érvekkel, ellenpéldákkal, mert a szimplán odapökött, részleteket teljesen nélkülöző megjegyzés a hozzászóló érv nélküliségét sejteti.
Az, hogy Igaz Mondó Reloaded az itteni tevékenységére iskolás példákat mutat fel, azért van, mert itt csak ilyen példákra van szükség. Húszezer soros példákat én sem tudnék itt felmutatni, feltölteni meg nem fogom. Te azt mondtad, hogy ő még sohasem programozott, amire a példák cáfolatot jelentenek. Inkább mondd el, hogy az ő hozzászólásában mi a helytelen.
Mondjuk az, hogy szimplán letákolmányoz egy olyan nyelvet ami ma a legpiacképesebb?
Vagy ez: "Igazából még mindig nem értem miért ajánlgat mindenki egy alapvetően interpreter-nyelvet".
Na aztán értelmes érv, hogy miért ne, az meg nincs. Nem tudom mennyire vagy itt új, de ez szimplán egy troll. Nem csak ebben a kategóriában.
A C# a profik között arányában kevésbé népszerű, mint amennyien a programozás tanulásához kénytelenek használni. Egyébként kicsit tényleg tákolmány, összelapátoltak benne többféle programozási modellt, megpróbálva egymáshoz közelíteni a C++, Java és Visual Basic nyelveket. A .Net hátteret a Microsoft tudottan azért csinálta, mert a Java motort akarták saját termékkel helyettesíteni. Így aztán végül csináltak egy óriási méretű, mindennel telezsúfolt, nehézkes .Netet. Én nem szeretem, inkább használok Windows-függvényeket, amíg lehet.
Az interpretált nyelvekkel pedig természetesen az a baj, hogy jóval lassabbak, mint egy csak közepesen is optimalizált kompilált kód. Amiből persze megint az lett, hogy aki lassúnak találja, az vegyen erősebb gépet. Rossz szemlélet. Az interpretáltság nem tesz platformfüggetlenné sem egy nyelvet, és a telepítő hordozhatósága sem olyan egyszerű ügy, mint egy pár megabyte-os EXE kód néhány DLL-lel. Furcsa, hogy a trend mégis erre mozdult.
Nos, ahogy látod, a dologról lehet értelmesen beszélgetni. Elmondtam a saját véleményemet, nagyrészt egybecsengően Igaz Mondó Reloadedével. Ha akarod, elmondhatod, hogy te hogy gondolod ugyanezt, és utána vagy van kedvünk a másik véleményén hajlítani, vagy nem. Bár ez itt nem vitafórum, hanem válaszokat kell adni a kérdésre, de a kérdező tájékoztatására megengedhető vélemények ütköztetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!