Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki megtudja mondani...

Valaki megtudja mondani hogyan kell egy játékba más zenét programozni mint amilyen zene van benne?

Figyelt kérdés
Egy olyan játékról van szó amelyben nincs semmiféle wav vagy wmv file vagy más fájlok! Lécci segitsetek nagyon fontos lenne! Válaszotokat előre is kösz!

2017. júl. 10. 13:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell.
2017. júl. 10. 13:40
 2/23 tabaki ***** válasza:
Ha azt sem tudod, hogy hogyan tárolja az eredetit, akkor miből gondolod, hogy majd "bele tudod programozni" a másikat? Egyáltalán, mibe? Visszafejtenéd a lefordított kódot? Ha viszont abban eligazodsz, gratulálok, csak nem értem, akkor miért pont a zene jelentene problémát, ugyanolyan adat, mint a többi.
2017. júl. 10. 14:02
 3/23 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy megy, ahogy Móricka elképzeli.

Melyik játék az?

A legtöbb játék egyébként valamilyen sztenderd formátumot használ, ha külön fájlban, akkor a file signature megmondja milyen file, de jellemzőbb egy resorce file használata. Ha integritásvédelme is van, akkor nem tudsz vele mit kezdeni, ha megfejted se.

2017. júl. 10. 14:53
 4/23 anonim ***** válasza:
Volt egy régebbi játékom, kb wav/mp3-hoz hasonlóan elterjedt formátumot használt, csak más volt a kiterjesztés. Átnevezéssel simán lejátszotta a winamp. Eljő körben próbáld meg meghatározni hogy hogy tárolja a hangot.
2017. júl. 10. 15:20
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű: Leveszed a játék hangját és egy zeneéejátszóval a háttérben lejátszod a kívánt zenét
2017. júl. 10. 23:19
 6/23 anonim ***** válasza:
#5 egyébként tényleg. :) a legtöbb játéknál külön lehet vezérelni a zenét, meg az effekteket.
2017. júl. 10. 23:32
 7/23 anonim ***** válasza:
Akkor ez egy elég nehéz ügy. Meg kell nézni, hogy milyen programkönyvtárt használ, és abban hogy lehet leírni a zenét. Ezután meg kell keresni azt a fájlt, amiben benne van, a fájlok neve is segíthet.
2017. júl. 11. 06:58
 8/23 tabaki ***** válasza:

Hát, nem tudom, de én úgy értelmeztem Kérdező szavait, hogy egyáltalán nincsenek kellékfájlok, tehát az egész egyetlen exébe van belefordítva (ez ugyan manapság nem módi, de valami kisebb, egyszerű programnál nem is elképzelhetetlen). Akkor meg nemcsak átnevezni nincs mit, de gondolom, odabent fejléce sincs, még ha egyébként ismert formátumot használ is. Elég a nyers adat, a program úgyis tudja, hogyan kezelje.

Aztán persze egyrészt nem értek hozzá, másrészt meg ez merő álmodozással aligha tisztázható, mégiscsak tudni kéne, miféle játékról van szó.

2017. júl. 11. 08:56
 9/23 A kérdező kommentje:
Van egy játék az a neve hogy Hot Wheels Beat hat és abban a játékban egyetlen egy zene van és az egész pályában csak ugyanaz a zene megy olyan idegesitő!!! Pedig más verziókban va több zene is egyébként próbátam már azt az ötletet hogy lejátszok egy zenét egy zenelejátszó programmal de nem vált be egyébként kösz, hogy válaszpltatok de ha valaki még is tudna választ azonnal szóljon!!!
2017. júl. 11. 10:38
 10/23 A kérdező kommentje:
A játékban csak .manifest és csak .dll fájl van semmi más!
2017. júl. 11. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!