Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van olyan parancs autoitban...

Van olyan parancs autoitban ami megadja egy file elérési útját? ami megválaszolja hogy létezik e egy megadott eleérési ut végén egy kérdéses file?

Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 17:10
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Jobb ha elengeded hid el. Ha nincs ilyen parancs max. megírom egy scriptben. Ennyi. te meg ha igazán érdekelne a kérdésed s nem csak kötekedni akarnál akkor kiírtad volna új kérdésbe.
2017. jún. 21. 08:49
 32/47 A kérdező kommentje:

"Nincs mese, a számítástechnika nyelve az angol (de a tudományé is). "

Azért egy fájl megkeresését ne nevezzük már tudománynak. Még ha tudni is kell hozzá egy két számítástechnikai alapfogalmát. Tudománynak azért nagyobb horderejű dolgokat illik nevezni.

2017. jún. 21. 08:52
 33/47 A kérdező kommentje:

"de mi lenne a bemenete?"

Ha ennyire nem vagy képben akkor hiába válaszolnám meg ugyse értenéd meg.

2017. jún. 21. 10:29
 34/47 anonim ***** válasza:
A "de a tudományé is" arra vonatkozik, hogy a tudományos (akár fizika, biológia, kémia, stb...) életben az alkalmazott nyelv az angol. A főbb szakmailag lektorált folyóiratok - Nature, PLOS ONE, stb... - angol nyelvűek.
2017. jún. 21. 10:36
 35/47 anonim ***** válasza:

"A főbb szakmailag lektorált folyóiratok - Nature, PLOS ONE, stb"

Főbb szakmai folyóiratok és a PLOS ONE egy mondatban!!! :DDD "According to the journal, papers are not to be excluded on the basis of lack of perceived importance or adherence to a scientific field."

Bocs, de ez annyira jó poén volt, hogy nem tudtam elmenni mellette. :D (Mondom ezt úgy, hogy nekem is van ott cikkem. )

2017. jún. 21. 10:47
 36/47 A kérdező kommentje:

Semmi gond én nem az offolásért kötekszem hanem azért ha valaki kötekszik.

Ezt értem amit irsz, de azt azért nem nevezném tudománynak ha valaki mielött irna egy scriptet megkérdezi nem tud e valaki már létező gépi rutinról. de nekem az se lenne baj ha az derülne ki már valaki más megirta a scriptet.

mert azért lássuk be ez csak egy szókereső max. kifejezés kereső rutin...

néhány ciklus és feltétel az egész de szakmailag maga a feltétel is ciklus és viszont így elmondhatjuk hogy csak néhány ciklus az egész.

2017. jún. 21. 11:26
 37/47 anonim ***** válasza:

"Van olyan parancs autoitban ami megadja egy file elérési útját?"

Hogyan képzelted ezt a "parancsot"?

Rendben, a kimenete a fájl elérési útja lenne, de mi lenne a bemenete?

2017. jún. 21. 12:03
 38/47 A kérdező kommentje:

keresésnél ugyebár azt írjuk be amivel kapcsolatban keresünk. máskép a keresés fenemód nehézkes lenne.

amúgy ez a funkció, a file keresésként létezik pl. a windowsban csak az eléri út megszerzése több lépcsős. és ott pl. egyértelmű hogy a keresett file levét írjuk be. csak ott magát a fájlt adja vissza és azt is a felhasználónak nem pedig egy programnak. de hogy mi olvas adatot ember vagy gép az csak egy technikai kérdés, pontosabban választás.

[link]

szóval a file keresés nem egy ördögtől való dolog hanem valós. csak ebben az esetben nem magát a filet adná ki a parancs mert nem az a feladat, hanem a file elérési utat ami lényegében egy karaktersor.

2017. jún. 21. 12:23
 39/47 A kérdező kommentje:

de az említett képnél is lehetséges ugyanez hiszen a tulajdonságokat megnyitva látszik az elérési út, csak gyakran nem fér ki a teljes. de ha egy része kiírása lehetséges akkor az egészet is ki lehetne írni akár képernyőre akár változóba. (ami a képernyőre kikerül az maga is változóban is van)

és megint azt tudom, felhozni, hogy lehetséges hogy most 2017-ben kell ezt megírni mert a számítástechnika 50-100 évében 1-7 milliárd éppen élő ember közül soha senki nem írta még meg de valószínűbb hogy ez már meg van írva.

2017. jún. 21. 12:29
 40/47 anonim ***** válasza:

"Van olyan parancs autoitban ami megadja egy file elérési útját?"

Hogyan képzelted ezt a "parancsot"?

Rendben, a kimenete a fájl elérési útja lenne, de mi lenne a bemenete?

2017. jún. 21. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!