Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Wepshopot hogy tudnék csinálni...

Wepshopot hogy tudnék csinálni h ne keljen programozót fizetnem?

Figyelt kérdés
Sajna programozni nem tudok arra nincs penzem h egy programozót fizessek de van internetem szerintem ön állóan meg tudnák tanulni össze rakni egy wepshopot. Oldalt tudnátok ajánlani h el tudjam kezdeni?

#tanulás #webáruház #ne keljen programozó
2017. jún. 20. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Két hét alatt, ha még sosem csináltál ilyet, legfeljebb annyit tudsz megtenni, hogy keresel egy free webshop rendszert, letöltöd, megveszed hozzá a tárhelyed és a domaint, feltelepíted, és esetleg keresel (neadjisten torrentezel) hozzá egy templatet. De sokan már az első pontnál elakadnak...

Ugyan kezdhetsz egy boltaneten.hu szintű shoppal is, de attól sokat ne várj, megélhetést, sőt, meggazdagodást pedig pláne ne.

Eleve, ha komolyan akarod csinálni, akkor muszáj valamennyire marketingelned. Ezt csinálhatod egyedül is, de akkor másra nem igen marad időd, és biztos, hogy nem lesz túl hatékony, szóval kell keresned egy céged -> kérsz tőlük árajánlatot, 2-3 nap, vagy akár egy hét, mire válaszolnak.

Ha a termékeid Kínából hozod be (ez nagyon népszerű manapság), legalább 3 hét, mire ideér, de ha hazai forrásból szerzed be, az sem 2 nap. Egyébként ehhez is kell legalább pár százezer forint, de inkább pár millió. Csinálhatod dropshipping is, de szerintem eléggé kétséges, hogy sikeres leszel vele.

És akkor még olyan dolgokról nem is beszéltünk, hogy ha saját arculatot akarsz csináltatni, logóval, templattel, mindennel együtt -> megint ott van minimum 2-3 hét, többszázer ft.

Ja, és ha nincs heti 36 órát meghaladó főállásod, akkor a vállalkozásod után is adózni fogsz (nem leszel alanyi adómentes) -> ha KATAt választod (talán ezzel járnál kezdetben a legjobban), havi 50 ezret befizetsz az államnak, függetlenül attól, hogy van-e bevételed. Persze, lehet feketén is kezdeni, valami ingyenes templattel (amiből igen kevés van, ami jó, magyarul talán egy sincs), dropshippingel (nem kell raktár), 0 marketinggel, de ez megint csak a boltaneten.hu szint, és valószínűbb, hogy sokkal többet fogsz beletenni, mind energiában, mind anyagiakban, mint amennyivel kezdetben számolsz, és sokkal kevesebbet veszel ki belőle, mint amennyire számítasz. Jó esetben nem is kerülsz a NAV látókörébe, rosszabb esetben elég hamar.

2017. jún. 20. 21:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tévedtem, bocs - a NAIH szám már ingyenes, azért nem kell fizetned.
2017. jún. 20. 21:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi minden kinek tényleg maradok a tipp mixen az való.
2017. jún. 20. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Tanuljál már meg írni. Nem szoktam ezért fikázni senkit mert meg esik, hogy elüt valamit, és az én helyesírásom se tökéletes, de a tied egyenesen szörnyű.

-Rövidítesz

-Néha használsz ékezeteket néha nem

-Az önállóan azt egybe írjuk.

2017. jún. 29. 00:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy én tudnák.

Én tudnék

Te tudnál

Ő tudna

Mi tudnánk

Ti tudnátok

Ők tudnának

2017. jún. 29. 00:35
 16/16 anonim ***** válasza:
*egybeírjuk
2017. jún. 29. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!