Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Wepshopot hogy tudnék csinálni...

Wepshopot hogy tudnék csinálni h ne keljen programozót fizetnem?

Figyelt kérdés
Sajna programozni nem tudok arra nincs penzem h egy programozót fizessek de van internetem szerintem ön állóan meg tudnák tanulni össze rakni egy wepshopot. Oldalt tudnátok ajánlani h el tudjam kezdeni?

#tanulás #webáruház #ne keljen programozó
2017. jún. 20. 17:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Egyszerűbb, ha letöltesz egy ingyenes, szabadon felhasználhatót.

Egyébként meg ja: [link]

2017. jún. 20. 17:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez a php direkt arra van?
2017. jún. 20. 17:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg tudod csinálni, én hiszek benned.

Hány évet szeretnél rászánni?

2017. jún. 20. 18:15
 4/16 anonim ***** válasza:
"Kávéba van, nem hülyébe"
2017. jún. 20. 18:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Évek nem 1 2 hét múlva jó lenne ki szálítani az első csomagot lenne rá igény.
2017. jún. 20. 18:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindenre lenne.
2017. jún. 20. 18:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Free webshop letölt, sablont tesreszab, tárhelyet + domaint vesz, könyvelőt keres, egyéni vállalkozóit vagy adószámot kivált (tevékenységi köröknél nem felejti el megjelölni az internetes csomagküldést), Áfsz-t+adatvédelmi nyilatkozatot+szállítási és fizetési feltételeket összerak, NAIH számot igényel, közben a termékekből beraktároz, vámhatáron túli beszerzés esetén vámot+áfát kifizet, NAIH számot ellendíjaz, csomagküldő céggel leszerződik, facebook+google+insta+youtube kampányt megtervez, marketingstratégiát megtervez, web shopot élesít, marketingel ezerrel, csomagol, postáz, számláz. Nagyvonalakban ezek a teendőid. Ha ügyes vagy, napi 12-16 óra munkával 3-4 hónap alatt megvan, terméktől függően 50000 és sokmillió ft közt lesz a bekerülési költség.
2017. jún. 20. 18:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Akkor a kollégám hazudott h van 1 ismerőse aki két hét alatt el indította a wepshopot és szinte gazdag is lett (úgy ertem h majdnem gazdag h sok pénze lett).
2017. jún. 20. 18:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ja, olyan simán van. Én múlt héten indítottam egy webshopot, kizárólag disney figurás pendriveokat árulok, ma megvettem az első Bugatti Veyronomat. Ez komoly, ha kell, küldök képet is róla.
2017. jún. 20. 18:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Te még mindig ugyanaz az idióta vagy?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..

Miért nem keresel valami más hobbit, például tévénézés?

2017. jún. 20. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!