Diploma után volt olyan, aki nem tudott rendesen programozni és otthon tanult meg valamilyen nyelvet magától (villamos-infos) és sikerült később elhelyezkedni?
# 1/11 Időpont tegnap 14:18
Sajnos de :-(
Ha egy villamos infósnak nem tanítják meg a C-t az egyetemen, az probléma. Bár annyi gyakorlatot várnak el a pályakezdőktől, hogy arra kevés az, amit az egyetemen tanítanak.
Programtervezőnél elképzelhető, hogy csak néhány keveset használt nyelvet ismer, mint B formális nyelv, Prolog, Haskell. Neki egyetem mellett kell legkésőbb megtanulni használható nyelveket.
Pont a programtervezőn tanulsz C C++ Java és C# nyelvet.
Haskell-t és hasonlókat sosem tanultunk.
Én spec pont tanultam Haskell-t, Ada-t is.
Java-t meg pont nem.
"Én spec pont tanultam Haskell-t, Ada-t is."
Tanultál te a fenét. Még érettségid sincs. Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, a legelemibb ismereteket is hiányolod. Ott beégtél, hogy nem tudtad, mi az a tömb. De más esetekben is messziről látszott a műveletlenséged. Még kocaprogramozónak is nagyon kevés vagy. Majd Haskellt, és éppen te... Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!