Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Cad-Cam képzés elvégzése után...

Cad-Cam képzés elvégzése után milyen irányágban érdemes tovább tanulni vagy dolgozni?

Figyelt kérdés
Elvégeztem ezt a szakot és nem tudom hova lenne érdemes menni. Előre is köszönöm a segítségeket!

2017. jún. 8. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Háááááát, nekem is van ez a szakmám. Cad cam informatikus? Leginkább sehová. Melyik része érdekel, informatika? 3D tervezés? CNC?

Amelyik érdekel és jó vagy benne abba az irányba. A 3D tervezésben marha sok pénz van de szinte mindenhol kérik a diplomát. CNC beállítónak el tudnál menni. Illetve talán némi tervezgetést CAM programokat rád tudnának bízni azért ebben egész jó pénz lehet.

Informatika része hálózatok ha jól sejtem? Az csak felszínt kapargató tudást ad, semmi komoly helyre nem lehetne vele elmenni.

2017. jún. 8. 21:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy engem ebbe az egészbe a gép programozás vagy beállítás érdekel.
2017. jún. 9. 10:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor az kicsit jobb helyzet, akkor keress műhelyeket CNC vel gyártó cégeket ott tuti kapnál munkát mert ez a része keresett és egész jól tud fizetni ha jó vagy. (az első hozzászóló vagyok)
2017. jún. 9. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!