Milyen IT biztonsági szakértő képzés érdemes választani?
Netacademianal rengeteg IT biztonsággal foglalkozó képzés van. Etikus Hacker, van konkrétan IT biztonsági szakértő képzésük is, Forensics, Webalkalmazások biztonsága, Linux biztonság, Cisco Security stb. Szóval a lehetőségeknek csak a pénztársa szab határt :D
De még mindig kedvezőbb áron lehet elvégezni ezeket, mint a Kürt-nél az Etikus Hacker tanfolyamot (fél évre majdnem egy millió forint a tandíj, egy éves a képzés)
Masterfield-nél, Training360-nál is akadnak ilyen jellegű képzések.
A Training360 elég profi, legalábbis azokat a képzéseken nagyon jól megszervezték és leadták, amelyeken résztvettem (Cisco CCNA, Cisco Security, VMware vSphere, ITIL Foundation, ITIL Service Operation).
Ettől független én mégis a Netacademiat ajánlom, ha Security tanfolyamokon akarsz résztvenni. A Training360-as képzéseket a cég fizette, ahol dolgozom. A Netacademiánál viszont tavaly saját pénzből vettem éves bérletet. Tehát árban mindenképp jobb, a másik része pedig, hogy a Netacademiánál rengeteg security-vel foglalkozó tanfolyam van.
Szimpatikus mindkettő, már csak erőforrás-halmozás szükséges, de szuper, amit írtál:)
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!