Java-ban vannak hasonló ilyen "eseménykezelők", mint javascriptben? (jquery-ben)
Például mondjuk checked/unchecked ... selected/unselected, ugye ezt lehet ellenőrizni jquery-ben, vagy mondjuk keyup, keydown, focosout stb...
Az a baj, hogy nemrég kezdtem java-ban programozni, és ezért nem tudom hol keresgéljek ilyen téren. Megtennétek, hogy adtok néhány támpontot? Végülis lehet xml dokumentumot csatolni java programhoz, úgyhogy nem lehetetlen, hogy létezik ilyesmi. :)
Ha ismertek jó tutorialt, vagy leírást és belinkelitek, azt megköszönöm!
Itt egy leírás róla: [link]
Szerintem előbb tanuld meg rendesen a nyelvet, a Java és a JavaScript csak nevében hasonlít.
"Szerintem előbb tanuld meg rendesen a nyelvet, a Java és a JavaScript csak nevében hasonlít."
Nyilván tekintettel arra, hogy a java objektum orientált a javascript pedig procedurális, így a kettő nem ugyanaz. Amúgy rendesen megtanultam a nyelvet, és éppen ezért akarom most megtanulni hogyan kell grafikus felülettel rendelkező programot készíteni. :D Elég logikus nem?
A javascript nem procedurális, hanem multi-paradigm :)
Akkor úgy értem, inkább kövess egy rendes tutorialt.
"Akkor úgy értem, inkább kövess egy rendes tutorialt.
"
Olyan nincsen. Csak részletkérdéseket tisztáz mindegyik. Az alapok megvannak jól, utána már össze kell ollózni a dolgokat.
Vannak.
El nem tudom képzelni, hogy az xml dokumentáció, hogy jön ide.
"Vannak.
El nem tudom képzelni, hogy az xml dokumentáció, hogy jön ide."
Te tudsz esetleg egy jó tutorial sorozatot ebből? :) Sokat segítenél, hogyha említenél néhány színvonalas forrást!
"Hogy lehet megtanulni egy nyelvet, ami folyamatosan fejlődik?"
Sehogy, úgyhogy inkább ne is tanuljunk programozási nyelveket. :)
Nem vagyunk szellemi fogyatékosok, tudjuk hogy mit mire válaszolsz, anélkül is, hogy mindig idéznéd. ;) egyébként megelőlegzem, hogy pontosan tudod hogy hogy értettem (azaz szó szerint), ès csak tréfából írtad amit írtál.
Jó volt.
Hahaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!