Komolyan veszik a hobbiból megtanult programozási nyelveket is a munkaerőpiacon?
Ha tud, akkor igen.
Az más tészta, hogy általában kiderül a sok selfstudyról, hogy messze többnek érzik a tudásokat, mint ami.
Ahogy az is igaz, hogy a fősulin, egyetemen se az van, hogy profit faragnak belőled, hanem megmutatják melyik a jobb meg a bal kezed, aztán hogy majd lesz e belőled valami, az később kiderül.
Ugyan az, mint a jog. Szépen végigveszik a jogszabályokat, elmagyarázzák, szoktatják őket, kicsit próbálják formázni a gondolkodásmódot stb, de a való életben, ha nem vágod le, hogy mi van meg hogy kell megírni egy levelet, mert a felét kihagyod a formai, tartalmi követelményeknek, akkor mehetsz Isten hírével.
#1. Köszönöm! Igen, azt tudom, hogy fősulin se az megy, hogy profit faragnak belőled. Viszont arra van esély, hogy szakdoga vagy önálló labor alapon olyan projekten dolgozhat a delikvens, ami az adott nyelvben történő elmélyülést igényli.
Én is azért vagyok bizonytalan, mert mikor témát kellett választani és volt pl Java programozási lehetőség is, akkor a Prof jelezte, hogy amennyiben nem ezen a vonalon csinálok önlabot (hanem szenzorikán), akkor diptervnél már kár ebbe az irányba kanyarodni.
#2. Köszönöm!
"sokkal gyórsabban le fut mert exe lesz belőle": na persze, mintha lenne kapcsolat a 2 állítás között...
A C#-ból ugyanúgy IL/byte kód lesz mint a Java-ból, ilyen szempontból semmi különbség.... Ja, hogy exe lesz a kiterjesztés? Na és? Átnevezheted akár BMP-re is... (Linux alatt még futni is fog:D)
De amúgy egyetértek, C#-ot tanulj inkább Java helyett, mert sokkal modernebb nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!